Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Szerinted mindenki csaló, aki nem eszik bele a kajába a boltokban? Álszentek, feketéznek és nagyban lenéznek másokat?
Egyetem mellett tanulnom kell, a családomat nem veti fel a pénz, mégse csinálok ilyet. Nem fér bele az értékrendembe és a neveltetésembe.
Te csak ezzel a hülye szöveggel takarózol, mert aki beleeszik, az vagy multiellenes, vagy csóró, aki nem eszik bele, az meg álszent és csaló.
Az emberi hülyeség meg a határai...
Sok álszent b@rom! Lepontoztok itt mindenkit, aki legalább itt őszinte! Ti meg nyalatjátok a s@ggeteket, hogy ti vagytok a jók, mert nem vesztek el egy szőlőt, de még itt is játsszátok az erkölcsöst! Úgy is hazudni fogtok, de írja már le itt mindenki, aki játszotta vagy majd játssza az erkölcs bajnokát, és lepontozza, aki legalább őszinte, hogy:
- Hányszor dolgozott életében feketén? (azaz lopott az államtól, a rászorulóktól, a kórházaktól, a mentőktől, az orvosoktól, a hajléktalanoktól, az iskoláktól, a betegektől stb...)
- Hányszor nem vallotta be az adóbevallásában az ajándékot, ami után szintén adózni kellett volna? (azaz lopott a kórházaktól, orvosoktól...)
- Hányszor adott el bármi használt tárgyat, és nem vallotta be az adóbevallásában, ami után szintén adózni kellett volna? (azaz lopott...)
- Hányszor vásárolt - nem kérek számlát alapon, mert úgy olcsóbb? (azaz lopott az államtól...)
- Hányszor tanította meg a gyerekét a sok álszent, hogy mindezek LOPÁSNAK minősülnek! Hányszor vert rá a gyerek kezére és a sajátjára, hogy ez bűn?
Na itt van a kapanyél elásva, az vétkezik a legnagyobbat, aki álszent! Mert az kétszer vétkezik! Egyszer, amikor ezeket megteszi, másodszor amikor még erkölcsösnek is mutatja magát a nép előtt, hogy ő a mintapélda, aki rászól a gyerekre, hogy ne vegye el a szőlőt...
Magyarán, aki lop az legalább csak egyszer ül majd a sátáni üstben, aki álszent, az minimum kétszer...
Lehet elgondolkozni...
Nem dolgoztam feketén, ajándékot nem kaptam, (egyébként is:A tájékoztatás szerint az ilyen ajándékozás azonban csak akkor esik ajándékozási illeték alá, ha arról okiratot állítottak ki, vagy okirat kiállítása ugyan nem történt, de az egy megajándékozottnak jutó ingó forgalmi értéke a 150 000 forintot meghaladja.), nem eszek bele semmi a boltban, nem lopok, Nem értek egyet az adószabályokkal, de ez van. A gyerekemnek azt tanítom, hogy amit a boltban veszünk, az csak fizetés után a mienk. Sosem evett bevásárlás közben semmit, mert az lopás. Sőt, még néha ő szól, hogy nézzek oda....
Ha téged nem zavar, hogy olyat eszel a boltban, ami előtte más nyálas kézzel összetapogat, az a te dolgod....
Minél több információt tudok meg a kérdezőről, annál rosszabbul érzem magam.
Figyu, ha már csipkedsz, eszegetsz, visszaélsz mások bizalmával, becsapsz másokat stb., akkor legalább ne kérkedj vele!
Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 02:46
Te mekkora idióta vagy! Aki nem lop az álszent barom, mert úgyis mindenki lop, csak itt a szája jár, hogy ő bizony nem... Akkor lopsz-csalsz te is? Majd együtt fortyogtok a pokolban egy szép kényelmes lopott adómentes üstben?
Nem lopok, nem kapok ajándékot, bejelentett munkahelyem van, nem csalok az adóval. De mindegy, nyilván hazudok, hazudik itt más is, csak az nem, aki beismerte, hogy potyázik a csúnya multik rovására.
0%-ban hasznos válaszolónak.
Tiszta hülye vagy, ha nem hiszed el, hogy vagyunk, akik tényleg ilyenek vagyunk, nem lopunk, mert nekünk a szüleink megtanították, hogy az nem való.
Nem vagyok álszent, nem csipkedem a szőlőt, csak itthon a saját futtatott szőlőről. Bevallom az adót rendesen, pedig fájdalom megválni az így is kevés pénzem egy részétől.
Én őszinte vagyok. Őszintén bevallom, hogy igen, kisiskolás koromban loptam krétát az iskolából, de sosem, értsd meg, sosem nyitottam ki semmit a boltban, hogy csemegézzem belőle. Viszont mérhetetlenül fáj, hogy se nekem, se másnak nem hiszed el az igazát, és ez azt bizonyítja, hogy neked csak rossz és hazug emberek vannak az ismeretségi körödben.
Ha nekem egyszer lesz gyerekem, ugyanúgy fogom nevelni, ahogy engem neveltek, ÉS igen, ÉN NEM LOPOK A BOLTBAN! Ő sem fog.
Nem dolgoztam feketén, nem kaptam ajándékot, nem adtam el használtan semmit, (ellenben általában segélyszervezetnek adom a már nem kellő cuccokat), és nem vásárolok számla nélkül. Gyerekem nincs, ergo még nem tanítottam meg ezekre, de feltett szándékom.
Nem vagyok erkölcscsősz, számos dologban hibázok minden nap, de nem eszem meg olyasmit, amit nem vettem meg, vagy nem adtak nekem jó szívvel.
Aki azt gondolja, így nem lehet élni, annak üzenem, hogy dehogynem! És örülök, hogy rajtam kívül van még itt egy csomó ilyen hülye balek. :D Szerintem így érdemes. Mármint élni.
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:18
Igenis képzeld el, adózó tisztességes ember vagyok és nem csak a szám jár! Világéletemben bejelentett állásom volt, soha nem csaltam adót, még az albérletemet is adózva adom ki! Úgyhogy nekem ne dumálj! Az én lelkiismeretem tiszta, ti meg visszakapjátok az élettől azt amit tesztek, nyomorultak! És remélem , hogy akkor, amikor a legjobban fog fájni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!