Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?2011. okt. 10. 13:21
1/124 anonim válasza:
Nem, de guszta vagy, azt más már hogyan vegye meg?
2/124 anonim válasza:
Elvileg igen, de ettöl függetlenül még igen gusztustalan dolog is.
3/124 anonim válasza:
Szerintem annak számít. Én nem szoktam ilyeneket csinálni, éppen ezért.
4/124 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lopásnak számít, de nem valami illendő, pláne nem gusztusos. Nekem eszembe sem jutna, hogy ilyet csináljak, még azt is nehezen fogadom el, amikor a piacon megkínálnak.
6/124 anonim válasza:
Akkor én is tolvaj vagyok, mert bizony csippentek a szőlőből én is, főleg ha vásárolni is akarok belőle.
7/124 anonim válasza:
egy 3 éves gyerek sem csipegeti a szőlőt...undorító.
8/124 anonim válasza:
Nem szoktam, szerintem gusztustalan dolog és "potyázás" a megfelelő szó szerintem erre.
9/124 anonim válasza:
Én is megkóstolom a szőlőt, mielőtt megveszem. Vásároljam meg a sz@r ízűt?! Akkor már inkább undi leszek, de csak arra adom ki a pénzem, ami jó.
10/124 anonim válasza:
Sosem szoktam ilyet csinálni, nem tudom lopásnak számít e, de nálam a lopásnál rosszabb besorolásba esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!