Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez lopásnak számit? Ti szoktat...

Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?
2011. okt. 10. 13:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/124 anonim ***** válasza:
88%

igen de nem azt irta ki hogy megvétel céljából megkóstolja, hanem hogy menet közben eszeget....

A kettő nem ugyanaz.

2011. okt. 10. 13:50
 42/124 anonim ***** válasza:
27%
Siránkoztok már itt, mit gondoltok a pékek mivel fogják meg a kenyeret? Kesztyűvel? Majd álmotokban! Járjatok már egyszer egy étterem konyhájában, vagy pékségben vagy cukrászdában! Szerintetek mindenki a NASA-hoz megy hogy fertőtlenítsen előtte? :) Agyrémek vagytok! Kérdező, szerintem ne csak a sajtot edd le róla, hanem edd meg az egész pogácsát! Én is azt szoktam :) Sőt, túrórudit is megeszek a boltban, utána meg iszogatok egy kis üdítőt rá :) Az osün meg a tacskó megbírja... Bőven kiteremelik, s még adót sem fizetnek, mert multik!
2011. okt. 10. 13:51
 43/124 anonim ***** válasza:
14%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:51

végre látom valaki mégis csak tudja ezeket. Tescoba olajos kézzel gyúrtuk a fincsi péksütiket, ja nem Venus-olajra gondolok motorolajra mert előtte takarítani kellett. Szálljatok magatokba, úgy védjétek a tetű multikat, ahol még a belüket is kidolgoztatják az embereknek!

2011. okt. 10. 13:53
 44/124 anonim ***** válasza:
62%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:51

Te is szégyellheted magad.

2011. okt. 10. 13:54
 45/124 anonim ***** válasza:
93%

itt nem azzal van a baj, hogy multi vagy sem, hanem a többi emberrel szembeni "felsőbbrendűségről" - neki miért szabad?? vagy akkor másnak is? Irány a pékség, zabáljuk le a pogácsáról a sajtot, a briósról meg nyaljuk le a cukrot, mert az a finom!

Nem megkóstolja, hogy utána megvegye, hanem belezabál abba, amit más venne meg esetleg!

Persze, szuper gazdaságos és egyáltalán nem pazarlás, ha a félig lerágott szőlőt nem veszi meg senki, hanem kidobják!! :/

2011. okt. 10. 13:54
 46/124 anonim ***** válasza:
30%

A válasz megírásának időpontja: ma 13:38

Ajaj! Egy szem mosatlan szőlő! Te tényleg nem vagy tisztában azzal, hogy mennyivel több "sz@rt" megeszel nap mint nap, amiről fogalmad sincs, milyen eljárások után kerültek az asztalodra?

2011. okt. 10. 13:55
 47/124 anonim ***** válasza:
78%
igen, én is cigányoktól látom, hogy mielőtt a pénztárhoz érnek, már dézsmáltak. Lehet röhögni, hogy ez nem lopás, de ha valaki ezt csinálja, az mást is megcsinál. És még pitiáner dolog is. Nincs 100 Ft a zsebetekben.
2011. okt. 10. 13:56
 48/124 anonim ***** válasza:
23%

"ti megeszitek azt a szőlőt mosatlanul, amit mindenféle vegyszerrel lepermeteztek, meg ki tudja hányan végigtapogattak???"

úristen, mit kell megijedni egy kis kosztól?? egy szem mosatlan szőlőn annyi baktérium van, hogy bele is hallhatsz ám, úgyhogy vigyázzál. tudod mennyi mosatlan szőlőt ettem én meg? és itt vagyok 40 évesen makk egészségesen, te sznob.

2011. okt. 10. 13:56
 49/124 anonim ***** válasza:
80%

- nem irta a kérdező hogy a multinál eszeget

- az egy dolog hogy milyen állapotok vannak, mert nyilván, de most nem erről volt szó

- azt kérdezte helyes e?

- teljesen mindegy hol mikor kit károsít meg, amennyiben nem vásárlás céljából kóstól meg egy szem szőlőt hanem bemegy "kajálni" az bizony nem helyes.

De hát kinek a pap, kinek paplan....

2011. okt. 10. 13:57
 50/124 anonim ***** válasza:
84%

Mert csak a lopósak és az erkölcscsőszök léteznek?

Ha gyerekkel megyek, és nagyon nyavalyognak, akkor a kilfi felét megkapják, de minden esetben ki is fizetem. A gyümölcsöt nem lehet minden esetben megkóstolni, akik az almáról írtak, igazuk van, ha abba valaki beleharap és nem édes, otthagyja? A kóstolgatás meg inkább a piacra való, és előtte illik megkérdezni.

A kenyeret, péksüteményt mindig zacskóval fogom meg, hogyha nem tetszik, ne tapperoljam össze, amit más még megvenne. Láttam olyat, hogy össze-vissza fogdostak, csipegettek a koszos kezükkel a potyázók, na attól elment a kedvem. Nem is az a lényeg, hogy lopás-e vagy sem, alapból illetlen és gusztustalan szokás. Akik kóstolgatnak, azok mit szólnának, ha látnának a péksüteményeknél olyanokat, akik ott eszik le a sajtot a pogácsa tetejéről, vagy ha csak úgy morzsálódik, a kosár aljára hullott sajtot? Ugye, hogy nem szép látvány.

Az meg a másik, hogy ez a viselkedés sajnos egy bizonyos etnikumra jellemző.

2011. okt. 10. 13:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!