Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez lopásnak számit? Ti szoktat...

Ez lopásnak számit? Ti szoktatok ilyet csinálni?

Figyelt kérdés
Néha bevásárlásnál szoktam szőlőt eszegetni, meg sajtot csipkedni pogácsákról, meg ilyeneket csinálni.Ez lopásnak számit?
2011. okt. 10. 13:21
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/124 anonim ***** válasza:
27%
Elhiszem, hogy igazat mondtok. És boldog vagyok, hogy a többség ennyire becsületes. Magyarország, ezért szeretlek!
2011. okt. 11. 13:00
 112/124 anonim ***** válasza:
87%
Lopás az, ha olyasmit használok fel, fogyasztok el, viszek magammal, ami nincs a tulajdonomban és nem kaptam engedélyt a tulajdonosától. Az áruházban a polcon lévő dolgok márpedig pont ilyenek. És nem érdekel, hogy a "gonosz multié" vagy a sarki Pista bácsié, mert az én szempontomból ez ugyanaz. Nem az enyém. (Ne játsszunk már ilyen kifacsart Robin Hood-ot, kérlek, hogy a nagy láncolatoktól elvenni jó dolog!)
2011. okt. 11. 13:05
 113/124 A kérdező kommentje:

Nem fogom a válaszok miatt rosszul érezni magam.

Azok, akik egy ilyen apróságért halálbüntetést adnának, azoknak biztosan szebb a lelkük.

Az az igazság, hogy itt a balkáni-térség környékén az a szokás, hogy mindenki lop, csal, hazudozik.És most nem a sajtlecsipkedésről beszélek.

Aki életrevaló az ezt csinálna. Pénzzel teli zsebbel én is becsületes lennék.

2011. okt. 11. 17:09
 114/124 anonim ***** válasza:
78%
Aki életre való, annak tele a zsebe, te csak pitiáner vagy, ha ilyen a mentalitásod, legalább csinálnád jól.
2011. okt. 11. 17:13
 115/124 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem mondta, hogy halálbüntetés jár érte. És átkozódni se kezdett el senki, aki elítéli a potyázókat. Az egész vitát éppen ők gerjesztették, hogy elaltassák a lelkiismeretüket. Mert legalábbis a leírtak szerint vagy kicsiben csal valaki, vagy kifelé jár a szája és kilós vaj van a füle mögött és sok-sok lopott millió a bankszámláján. Szerintem meg nem kéne Istent meg a 10 parancsolat bűneit belekeverni, mert az erkölcsi tartás nem vallásfüggő.
2011. okt. 11. 17:14
 116/124 anonim ***** válasza:
19%
hát tudjátok b@sszátok meg ez után is kevesebbet fogok lemérni és ez után is megkóstolom a szőlőt, azzal hogy ti vagytok a becsület mintaképe, elmondhatatlanul örülök! Tessék menni a parlament elé buzdítani az embereket, vagy rögtön mehettek az Asia Centerbe petíciót beadni, hogy adjanak számlát.
2011. okt. 11. 18:55
 117/124 anonim ***** válasza:
86%

Kedves utolsó, remélem, kifelé találkozol az üzlet egyik vezetőjével, aki számon kéri rajtad az általad okozott kár értékét!

Nem érted, hogy a többi vásárlónak okozol kellemetlenséget, ha összedisznókodod az ételeket? Mert azt hiszem, hogy nem.

2011. okt. 11. 19:32
 118/124 anonim ***** válasza:
21%

Ha szőlőt szeretnék vásárolni - ami mellesleg nem filléres gyümölcs - akkor meg fogom kóstolni, és ha sz@r, akkor nem veszek belőle, mert nincs kidobni való pénzem és én sokkal rosszabbul járnék 1 kg ócska gyümölcs megvásárlásával, mint az áruház az egy szem veszteséggel. Amennyiben pedig sz@r a szőlő és én otthagyom, amiből lecsíptem, köszönd meg, hogy Neked nem lesz gusztusod a megvásárlásához, mert valaki más összedisznólkodta. Így legalább becsületesen megúszod a savanyú szőlő megvásárlását.

Ilyen piti hülyeségek miatt pedig akkor sem lesz lelkiismeret furdalásom, ha itt két hétig bizonygatod, hogy milyen szemét tolvaj vagyok. Sajnálom, de én nem vagyok szent. Vagy álszent?

2011. okt. 12. 08:12
 119/124 anonim ***** válasza:
81%
Még meg is állta volna a helyét, amit mondassz, ha nem biggyented oda a felsőbbrendű kérdést a végére.
2011. okt. 12. 08:23
 120/124 anonim ***** válasza:
88%

Még szerencse, hogy a piti bolti potyázók legalább ilyen egyenesek és őszinték. Tudjátok mit? Legközelebb az "álszent" módra való elsunnyogás helyett sétáljatok oda a biztonságihoz, és neki is mondjátok el, hogy ti milyen talpraesettek vagytok, amiért beleturkáltok az árukba aztán otthagyjátok. :DDD

Meglepő, hogy itt azok minősülnek álszentnek, akik NEM dézsmálnak meg semmit, és ezt meg is mondják, nem pedig azok, akik beledisznólkodnak, aztán mintha mi sem történt volna, kisétálnak. Ez azért elég "vicces".

2011. okt. 12. 09:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!