Ha válság van, és ennyire nincs pénz, akkor miért van ennyi kövér ember?
"Én nem hízok szinte semmitől, pedig nagyon szeretnék, de egyszerűen nincs annyi pénzem kajára."
Amúgy nem zavar, hogy leírták hogy az OLCSÓ kaja HIZLAL??? Egyél te is zsíroskenyeret és hízni fogsz!
Sokszor a két dolog nem függ össze.
A családunk például nagyon szerény körülmények között él és én mégis eléggé túlsúlyos vagyok. Nálam például nem a rossz és olcsó kaja a hibás, hanem a genetikám.:(
igen, de nyugaton még kövérebbek az emberek, pedig több a pénzük. én is inkább a nasira fognám.
angliában csináltak valami felmérést a nők (nem 18 éves lányok, hanem nők) alakjáról. s 70-es években az átlagos derékbőség 70 centi volt, most meg 100 körül. én tudom, hogy lehet ennyit felhízni, de valami brutális.
Kihagytátok a legfontosabbat, hogy ma már alig mozognak az emberek. Tehát hizlaló étel, + állandó tespedés + egészségtelen életmód = dagadt segg.
Hormongondok.. na az a 0,0001%.
Kedves 12:27-es:
De, olvasom mindenki válaszát, eszek elég zsíros kenyeret is (kolis egyetemista vagyok, elhiheted), de nem lehet ennyire egyoldalúan étkezni, le sem menne a torkomon pár nap után csak ez.
Köszönöm a válaszokat, még várok!
12.26-os vagyok
Annyival még kiegészíteném, hogy nagyon sok olyan szegény ember van aki azt a keveset ami van azt is elissza eldohányozza, elkölti nasira stb....Ezek az emberek egyszerűen buták, mást nem lehet erre mondani.
van egy közeli ismerősöm, akik most elég fos helyzetben vannak, nagyon felment a lakás törlesztője, és emiatt alig van pénzük kajára.
tésztát esznek, meg kenyeret. iszonyat csórók, és mégis híznak.
a kutyájuk is úgy néz mint egy malac, mert tésztát tudnak neki adni, még kutyatápra sem telik.
sajnálom őket, néha bevásárolunk nekik egészséges ételeket, de mi sem vagyunk krőzusok. amikor tudunk, akkor segítünk, de nekünk is meg kell élni valamiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!