Ha napi 500-600 kcal alatt eszem, akkor kb mikor múlik el a fáradékonyság?
Fokozatosan csökkentettem a kalóriabevitelt, de egy hete 500-600 közé vittem. Sikerült, néha az, hogy az 500at sem értem el.
Már nem vagyok éhes, csak ég a gyomrom. Iszom hideg vizet és az hat. De mit tudok tenni az ellen, hogy olyan nehéz a fejem? És mikor szokja meg a szervezetem, ezt az ételmennyiséget?
A 14 évesen koplalós vagyok.
" Csak akkor szédülök mikor hirtelen felkelek vagy felállok miután ültem. "
Ez mondjuk szerintem nem a koplalás miatt van. Velem is ez van, hiába eszek már rég normálisan. (mondjuk régen is ez volt, már egészen fiatalon is) Azért van ez, mert alacsony a vérnyomásom. Lehet, hogy neked is az. Mérd meg.
Attól, hogy edzel még el fog sorvadni az izmod, mert olyan kevés kalóriát viszel be (és még el is égetsz egy csomót), hogy a szervezeted éhezésként érzékeli - voltaképpen az is -, és lepucol rólad minden izmot, hiszen azok fenntartása sokkal több energiába és tápanyagba kerül, mint a zsíré.
De egyébként írd már le egy napi étrendedet, kíváncsi vagyok.
Pl tegnap előtt ettem egy fél szelet kenyeret egy szelet párizsival és egy adag sajtos makarónit.
Tegnap meg három kocka pizzát és vacsorára egy fél szelet párizsit, egy kicsi uborkával egy fél paradicsommal és egy szelet lap sajttal.
Ma megettem 2 tükörtojást egy fél szelet kenyérrel.
Eszek mindenfélét, csak a kalóriahatárt nem akarom túllépni
A magasságod, súlyod és életkorod engem is érdekelne.
Az étrended egy tragédia, szinte nulla hasznos tápanyag... Ha még nem vagy anorexiás (bár vannak már jelei), ettől tuti az leszel.
Értem, mire gondolsz, velem is előfordul. Nálam akkor nem működik rendesen az önkontroll, amikor az étrendemen kívüli ételekből eszem. Néha megengedek magamnak egy kis kilengést, pl. vendégségben, de ha megeszek egy finom cukros sütit, akkor jön a következő, és nehezen hagyom abba. De tudom ezt magamról, ezért is követem azt az étrendet, ami jó nekem és nem eredményez kóros zabálást.
Ha már mindenképpen kitartasz amellett, hogy ennyi kalóriát akarsz enni, jobb lenne minél több hasznos tápanyagot belesűríteni. Ha gondolod, szívesen adok tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!