Ha napi 500-600 kcal alatt eszem, akkor kb mikor múlik el a fáradékonyság?
Fokozatosan csökkentettem a kalóriabevitelt, de egy hete 500-600 közé vittem. Sikerült, néha az, hogy az 500at sem értem el.
Már nem vagyok éhes, csak ég a gyomrom. Iszom hideg vizet és az hat. De mit tudok tenni az ellen, hogy olyan nehéz a fejem? És mikor szokja meg a szervezetem, ezt az ételmennyiséget?
Hagyjátok, hülyének úgy sem ér semmit a szó! Majd megtapasztalja a saját bőrén a koplalás következményeit.
Én is beleestem anno ebbe a hibába, bár mentségemre szóljon, hogy csak 14 voltam. Faxán lefogytam vele, persze neten olvastam, hogy vissza fogok hízni, amint normálisan kezdek el megint enni, de én úgy voltam vele, hogy velem aztán ez nem történik meg, majd én fokozatosan visszaállok. Hát nagy ******t. Ja, és ráadásul nem is az a legrosszabb az egészben, hogy még többet visszahíztam, mint amennyit lefogytam. :D
Kérdésre válaszolva pedig, szokj hozzá a fáradtsághoz (+ingerlékenységhez, +menstruáció kimaradáshoz, stb), ha ennyit eszel, akkor egyszerűen nem tudsz annyira aktív lenni, mint egy normálisan étkező 16 éves lány.
Vagyis ettél 490 kalóriát ebből elégettél 200 kalóriát.
Ugye tudod, hogy a haláltáborokban a zsidók több kalóriát ettek mint most te?
Neked az agyaddal komoly gondok vannak, vagy csak szimplán ostoba vagy, és szándékosan halálra éhezteted magad? Na erre mondják, hogy aki hülye az haljon is meg.
Akkor, ha visszaviszed 1500-1600 kcal-ra. Másképp nem a fáradékonyságod fog elmúlni, hanem a menstruációd, aztán mehetsz kórházba.
A szüleid mit szólnak hozzá, hogy fogysz? Beszélj az ofőddel, kérdezd meg tőle, hogy mikor szokja meg a szervezeted, fog tudni mesélni egy csomó hasonló esetről!!!
Egyél 1200-1300 kalóriát, azon belül is sok zöldséget, tojást, húst, túrót, kevés gyümölcsöt, rizst. Ha emellé még mozogsz is, akkor nemcsak, hogy lefogysz de olyan szép alakod lesz, hogy hűha. Viszont ha ezt folytatod, akkor beteg leszel, és még csak jól se fogsz kinézni, narancsbőrös és plötyi leszel, hullani fog a hajad, csúnya lesz a bőröd, ami nem túl vonzó látvány. Ha már az egészséged nem izgat, akkor legalább ez érdekeljen.
Arról nem is beszélve, hogy a dupláját szeded majd vissza ha normálisan eszel megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!