Ha napi 500-600 kcal alatt eszem, akkor kb mikor múlik el a fáradékonyság?
Fokozatosan csökkentettem a kalóriabevitelt, de egy hete 500-600 közé vittem. Sikerült, néha az, hogy az 500at sem értem el.
Már nem vagyok éhes, csak ég a gyomrom. Iszom hideg vizet és az hat. De mit tudok tenni az ellen, hogy olyan nehéz a fejem? És mikor szokja meg a szervezetem, ezt az ételmennyiséget?
Nem vagyok anorexiás, sem agyhalott, sem idióta. (Ami azt illeti tavaj is osztályelső voltam)
A kajaadagok csökkentésével az utóbbi pár hónapban 10kgt fogytam. És gondolom ez nem a szervezetemben felhalmozódott víz. Már kezd látszani az izom formája a karomon és kezd eltűnni a zsír. Nem vagyok anorexiás, soha nem voltam, most sem lapos a hasam és a combjaim is vastagok.
Próbáltam régen, hogy többet ettem mint most és mozogtam, de nem hatott. Ha elkezdtem enni nem tudtam mennyi egy adag... Az egyetlen megoldás ha kontrollálom magam. És van eredménye
Osztályelső vagy, de a tavalyt j-vel írod... Oké, mindegy.
És igen, lehet, hogy most van eredménye. De ha normálisan eszel majd megint, akkor rögtön el is tűnik, visszahízod az egészet. Ha más nem, akkor majd a kórházban visszaszeded, mikor infúzióra kötnek és nyomják beléd a kaját, hogy ne halj bele a tápanyaghiányba.
pont amiatt vagy fáradékony
szerintem ez egyértelmű, ha nem viszed be a tápanyagot akk legyengülsz és fáradékony leszel
nem fogja megszokni kialakul majd szépen a reflux nálad is majd jó lesz reggelente hányni meg folyamatos étvágytalanság ég a gyomrod de akkor se tudsz enni plusz eszel és azonnal kijön (nekem nem emiatt van ahogy te csinálod, de nagyon rossz és nem ajánlatos ezt folytatni, pár hónap alatt kialakul)
Ma nem voltam rosszul, pedig az 500at sem érte el a kalóriabevitel. Sőt, rengeteg házimunkát csináltam. Csak akkor szédülök mikor hirtelen felkelek vagy felállok miután ültem. De ez 800kalóriánál is így volt. Ha több vizet iszok ez is elmúlik. Holnap megint nekiállok az edzéseknek és akkor nem fog elsorvadni az izmom:)
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!