Ha napi 500-600 kcal alatt eszem, akkor kb mikor múlik el a fáradékonyság?
Fokozatosan csökkentettem a kalóriabevitelt, de egy hete 500-600 közé vittem. Sikerült, néha az, hogy az 500at sem értem el.
Már nem vagyok éhes, csak ég a gyomrom. Iszom hideg vizet és az hat. De mit tudok tenni az ellen, hogy olyan nehéz a fejem? És mikor szokja meg a szervezetem, ezt az ételmennyiséget?
NApi 500-600 kcal vagy kevesebb az már éhezés kategória. Amíg így étkezel addig lgni fog a gyomrod, fájni fog a fejed, majd szédülni fogsz, esetleg elkezd vérezni az orrod, vagy hirtelen elájulsz majd. Ilyenkor kerülsz kórházba ahol ha szerencséd van az orvos nem fogja azt közölni a szüleiddel, hogy a belső szerveid összeomlottak, voltaképpen éhhalál küszöbén állsz.
Jó ha tudod. Lehet egy ideig fogyni fogsz, de amint visszaállsz a normális étkezéshez a dupláját fogod visszahízni.
Az emberi butaságról nincs mit írni.
Hány éves vagy? Hány kiló?
Azt hallottam, hogy fejlödő szervezetnek kb 1500kcal kell minimum (mondjuk nem tom hány éves vagy, de 1000-1100 kcal alatt, ha nem vagy már nem vagy fejlődő korba akkor se egyél az alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!