Hizókúra, de hogyan?
+ hónapig szedjél naponta multivitamint! EZ egy barátomnál bevált. És próbálj gyakran enni tésztaféléket, és pékárut, pl kakaós csigát, muffin-t és sok tortát, sütit, igyál cukrozott üditőket, és a legmagasabb zsírtartamú tejet, tejfölt használd.
Igyál meg minden este, vagy reggel egy bögre kakaót , amit zsíros tejjel készítesz!
Nem fogsz hülyén kinézni, pont fordítva, előnyös a vékony csukló testépítésnél, mivel a csuklód, ugye, marad vékony, sokkal impozánsabb lesz a különbség.
Tuti erszel napi 4000 kcalt? Extrém gyors anyagcseréd lehet, legalábbis nagy bevitelnél (van, akinek nagyobb bevitelkor begyorsul az anyagcseréje, így képtelen évi pár kilót is hízni, vagy csak iszonyatos evésmennyiséggel).
De ha a tested nem is akar zsírt felhalmozni, terhelés és megfelelő evés, pihenés esetén nem tud nem építeni izmot teljesen normális tempóban (hacsak nincs valami speckó betegség a háttérben), így szerintem is az izmosodás a megoldás. Miért is akarnál zsírosodni? S az izmosodás helyét befolyásolhatod, a zsírosodásét nem... Ez a te utad.
Hogy mennyit kell enned izmosodáshoz, azt csak kitapasztalni lehet. Hogy mit eszel, az a te dolgod, csak vidd be, amit kell. Én egészségesen fogok tömegelni, plusz viszonylag kevés szénhidráttal, az tuti, mivel úgy is lehet s nekem az ideális. A jófajta szénhidrátokkal sincs baj, ez a tipikusabb irány. A sok ch és sok zsír egyszerre nem számít előnyösnek, de van, akinek csak ez felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!