Rékuska866 kérdése:
Szeretnék viszonylag gyorsan hízni. Közben próbálok izmot is növelni. Hogyan hízhatnék? Miket egyek? Mennyit? Nem szeretnék túl sokat hízni, olyan 4-5 kg-ra gondoltam.
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 21:38
1/3 anonim válasza:
Szia.Én 12 éves vagyok és februárban voltam 37kg de sok paprikásszalonnát ettem és ugye zsírosabb ennivalókat.Kevesebb gyümölcs és zöldség.1hónap alatt híztam 5 kg-ot mert most márciusban 42kg lettem.Nekem ez a módszer vált be.Na meg visszavettem egy kicsit a sportolásból.Sok sikert! 😉
2/3 anonim válasza:
Már másnak is írtam, ide is beírom, segíthet: Fagyi, amennyi jól esik, amikor jól esik. Rendesen van benne kalória, és könnyen lecsúszik belőle nagyobb mennyiség, ezt van aki ajánlja nyelőcső műtét után lefogyott embereknek is, nagyon jól lehet vele súlyt felszedni.
3/3 anonim válasza:
Dió/mogyoró. Étkezés után 3 evőkanál zabpehely 1 pohár joghurttal. Vagy iktass be még egy étkezést lefekvés előtt 1 órával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!