Ha este 10kor kalória szegény kajákat eszem akkor az is hizlal?
Nem teljesen tiszta ez nekem mondok egy példát a mai napot.
Nem reggeliztem (sokáig alszom mivel nyár van) ebédre ettem egy tál zöldborsó főzeléket magába aztán délután egy almát egy pár sárga barackot majd este 6kor vaccsira 3 szelet szendvicset rozskenyérből és ha most este 10kor rámjön egy kis ehetnék és eszem egy pár szem barackot meg 5 pufasztott buza szeletett akkor az már hizlal? Akkor is ha egészséges?
A mai nap pont nem sportoltam mellé de amugy heti 3x minimum futok.
"Ehetsz naponta 1× gyümölcsöt de nem többször." ...
Ezt a f@$zságot. Így akkor ne egyen semmit se, mert hízni fog!... Tejóságosúristenszentszűzmáriaésjózsefmegarégiésújistenek.
Kérdező, nehogy hallgass rájuk.
Annyi mindent lehet olvasni a neten diétával kapcsolatba hogy már azt se tudom hol áll a fejem :(
Egy csomó helyen azt írják nyers gyümölcs zöldség de ezek szerint a gyümölcs nem igaz
Haha a szex meg jo lenne ha lenne is kivel :O
Elégé nem állok jol most anyagilag igy még az ételeket is megkell válogatnom nem tudok fogyókúrás főztöket főzni folyamat mint pl csirkemell meg minden meg időm sincsen rá
A sportot meg a futással kompenzálom amit amugy is szeretem nem csak a fogyás miatt
Amúgy kedves első és további 74%-os válaszoló...
Most akkor a fruktóz emeli a vércukorszintet, vagy nem? Mert egyik mondatoddal ütöd a másikat.
Alacsony glikémiás indexe van.
A gyümölccsel lehet fogyni. Csak nem kell kilószámra enni őket. Szigorú étrendem van, edzővel edzek heti 6-szor (egy küzdősportot űzök) és saját dietetikusom van.
Semmi bajod nem lesz attól a rohadt baracktól.
Ha már banánt ennél, na az gáz lenne.
A dinnyes csaj vagyok:D
Figyu en ugyanilyen magas vagyok es 60kg pedig sztem kb 2-3x annyit zabalok mint te:'D nem is birnam ki ugy a napot pl amit leirtal miket ettel. Nem vagyok vekony de sokat edzek ezert megengedhetem magamnak h azt egyek ami jol esik. Szoval sztem te is sportolj tobbet! Egyebkent ugy eszel ennyit h nem is kivansz tobbet v a dieta miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!