Só és kalória szegény diétát kell csinálnom.26 hetes km vagyok. Írnátok kajaötleteket? Másnál volt ilyen?
Szia, hät bocs, hogy egy kicsit mäsra välaszolok. De pont tegnap a CTG alatt olvastam egy legujabb tanulmänyt, miszerint a so es kaloriaszegeny dieta märcsak a "balkänon" es a kelet-europai orszägokban divat. Ällitolag ärtalmasabb, mintha nem csinälnäd. Mert olyan alapvetö äsvänyi anyagokat vonsz meg a gyerektöl, amik a fejlödesenek fontos reszet kepeznek. Akkoris, ha kapsz mondjuk etrendkiegeszitö bogyokat. A szintetikus anyagok közel sem olyan hasznosak, mint azok a dolgok, amiket termeszetes uton kap meg a pocaklakod. Szoval csak csinnyän ezzel a dietäval. Ha vizesedsz akkoris tessek sokat inni es akkoris tessek megsozni a kajät. Max. ne legyen extra sos. Ha meg azert kell dietäznod, mert nagyon sokat hiztäl, szard le. Mär bocs... Anyukäm öcsemmel 30 kg-t hizott !!!! es kiröhögte az orvost, mikor dietäztatni akarta. Igaza is volt. Gyönyörüen visszafogyott... Tudom könnyen beszelek a felszedett plussz 6 kilommal 38 hetesen es igy nyomok 54 kilot... engem folyton be akartak fektetni infuziora, mert nem hizok.... Hät basszus nem lehet egy kismamät sem meghatärozott semäk köze beszoritani, amire szüksege van a szervezetnek felveszi, amire nincs, azt nem. Egyenenkent vältozik, hogy melyik szervezet mit igenyel. Ha a Tied ugy gondolja raktärozni kell, annak tuti meg van az oka...
Boldog babaväräst! Ne izguld agyon a terhesseged! Nem beteg vagy, csak ällapotos!
38 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!