Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Só és kalória szegény diétát...

Só és kalória szegény diétát kell csinálnom.26 hetes km vagyok. Írnátok kajaötleteket? Másnál volt ilyen?

Figyelt kérdés
Ja és édeset sem nagyon ehetek.
2009. okt. 15. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Párolt sovány húsok és zöldségek:(+saláták!!!Nekem ugyan még nem mondták de a védőnő szerint "tudatosabban kellene táplálkoznom".Vizesedsz?
2009. okt. 15. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nagyon vizesedtem, és a vérnyomásom is magas lett. Befektettek a kórházba, ahol sószegény diétán voltam. A reggeli és a vacsi általában teljes kiörlésű kenyér: 2 szelet, vaj, méz vagy jam. Ebéd: sószegény leves, a másodikra általában kefíres főzelékek, párolt hússal. A diétás nővér azt mondta, itthon tengeri sóval főzzek, vegetát is lehet sószegényet kapni. Sok zöldéség, gyümölcs, tejtermék: kivéve sajt. Füstölt dolgokat, felvágottakat, májkrémet, konzervet szintén ne! Őszintén együtt érzek veled, hogy szinte semmit nem ehetsz, de fontos a diéta. Míg terhes voltam, néha mosolyogtam rajta, hogy lekváros kenyéren élek, de így utólag már nem bánom. Előtte sokat híztam, a víz ugyan lement (14 kg- t fogytam rögtön szülés után), de alig bírom hajlítani a lábaim, fájnak az ízületeim. Kitartás, szorítok neked!
2009. okt. 15. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, hät bocs, hogy egy kicsit mäsra välaszolok. De pont tegnap a CTG alatt olvastam egy legujabb tanulmänyt, miszerint a so es kaloriaszegeny dieta märcsak a "balkänon" es a kelet-europai orszägokban divat. Ällitolag ärtalmasabb, mintha nem csinälnäd. Mert olyan alapvetö äsvänyi anyagokat vonsz meg a gyerektöl, amik a fejlödesenek fontos reszet kepeznek. Akkoris, ha kapsz mondjuk etrendkiegeszitö bogyokat. A szintetikus anyagok közel sem olyan hasznosak, mint azok a dolgok, amiket termeszetes uton kap meg a pocaklakod. Szoval csak csinnyän ezzel a dietäval. Ha vizesedsz akkoris tessek sokat inni es akkoris tessek megsozni a kajät. Max. ne legyen extra sos. Ha meg azert kell dietäznod, mert nagyon sokat hiztäl, szard le. Mär bocs... Anyukäm öcsemmel 30 kg-t hizott !!!! es kiröhögte az orvost, mikor dietäztatni akarta. Igaza is volt. Gyönyörüen visszafogyott... Tudom könnyen beszelek a felszedett plussz 6 kilommal 38 hetesen es igy nyomok 54 kilot... engem folyton be akartak fektetni infuziora, mert nem hizok.... Hät basszus nem lehet egy kismamät sem meghatärozott semäk köze beszoritani, amire szüksege van a szervezetnek felveszi, amire nincs, azt nem. Egyenenkent vältozik, hogy melyik szervezet mit igenyel. Ha a Tied ugy gondolja raktärozni kell, annak tuti meg van az oka...

Boldog babaväräst! Ne izguld agyon a terhesseged! Nem beteg vagy, csak ällapotos!

38 heteske

2009. okt. 15. 12:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én 53 kilóról 61-re híztam. 26 hetes vagyok. Nem vizesedem viszont ebből a 8 kilóból 4-et az utóbbi egy hónapban szedtem fel. Ezért a diéta. Egyébként nem értem a dolgot mert egyáltalán nem ettem többet. sőt este 6 után max gyümit. Hát ez van...
2009. okt. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!