Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt mondják a reggelinek kell...

Azt mondják a reggelinek kell a legkiadósabbnak lennie, de az normális hogy reggel csak a kávét meg a cigit kívánom? Enni csak olyan 10-11 órakor tudok jól. Reggel nem kívánok enni.

Figyelt kérdés

szept. 25. 13:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
29%
Mármint délig a gyümölcs vagy a semmi.
szept. 26. 00:52
 22/29 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, a reggeli kihagyása szerintem nem böjt, normális homo sapiens étrend, azt tartsuk észben, hogy csak felnőtteknek, gyerkőcöket etessétek rendesen mert náluk más folyamatok mennek végbe
szept. 26. 01:07
 23/29 anonim ***** válasza:
47%

"gyerkőcöket etessétek rendesen mert náluk más folyamatok mennek végbe"

Ez viszont igaz! Gyerekként én is ettem reggelit.

szept. 26. 01:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Délig méregtelenít a szervezet"

Tévhit! A májadat, vesédet, egyéb kiválasztó szerveidet nem érdekli a napszak.

"Ha olvasol böjtölési szakértőket"

Hogyan képeznek "böjtölési szakértőket"? Miért érzem úgy, hogy bármiféle orvosi, dietetikai ismeret nélkül csak kinevezik magukat szakértőnek.

"Ha leszokok akkor meg hízni fogok"

Csak ha az egyik káros azokásodat egy másikkal helyettesíted. Már most jó úton vagy felé, ha péksütit erőltetsz magadba, csak hogy ne éhgyomorra kávézz. A péksüti nem étkezés, az étrend részének maximum mint nassolnivaló kellene, hogy része legyen, és még úgy sem napi rendszerességgel.

szept. 26. 07:44
 25/29 anonim ***** válasza:
Az egy napon belüli időszakos böjtnek bizonyítottan nincs semmilyen egészségügyi előnye, pláne nem autofágiás szempontból, ami 24 órás intervallumban el sem tud kezdődni, így nem is értelmezhető.
szept. 26. 07:50
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem KELL legkiadósabbnak lennie - én sohasem eszek többet két szelet toastnál zöldségekkel, szalámival -, de a vércukorszintnek sem árt a reggeli.

Ez lehet bármi, amit TE szeretsz, nem kell a zabot tolni, csak mert az épp a fancy.

szept. 26. 10:20
 27/29 anonim ***** válasza:
Minden csak megszokás kérdése.
szept. 26. 13:29
 28/29 anonim ***** válasza:
Ennek olyan formában van igazsága, hogy adjon szénhidrát-löketet és fehérjedús is legyen. Nem azt jelenti, hogy nagy adag tojásos nokedlit akkor kell belapátolni. Illetve legjobb, ha rostdús is. Amúgy alkalmanként semmi baj nincs a péksütikkel, ugyanúgy valamennyire rost.
okt. 1. 15:12
 29/29 anonim ***** válasza:

28+

Meg ez egyéni életmódtól is függ. Mivel melónapokon irodában reggelizek és egészen délig ülök, én nem ehetek sokat. De két szendvics esetén legalább az egyik rozzsal szokott lenni és máris jót tesz. Eltelítés miatt pontosan ebédidőig nem leszek éhes, de viszonylag kevesebb evés miatt mégis éhes leszek.

okt. 1. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!