Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt mondják a reggelinek kell...

Azt mondják a reggelinek kell a legkiadósabbnak lennie, de az normális hogy reggel csak a kávét meg a cigit kívánom? Enni csak olyan 10-11 órakor tudok jól. Reggel nem kívánok enni.

Figyelt kérdés

szept. 25. 13:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
17%

Tévhit! Délig méregtelenít a szervezet, minél kevesebbet és könnyebbet eszel, annál jobban támogatod ezt a funkcióját.

Én például évek óta nem reggelizem, dél (12:00) után szoktam igazán megéhezni.

szept. 25. 18:18
 12/29 anonim ***** válasza:
21%
Ez egy marhaság, hogy reggel kell degeszre ennünk magunkat. Mi a fenétől lennék annyira éhes, a 8 óra alvástól?
szept. 25. 18:44
 13/29 A kérdező kommentje:
Pont ez az, reggel alvás után minek kéne energia? Amugy is később jön meg az étvágy.
szept. 25. 19:35
 14/29 anonim ***** válasza:

"Délig méregtelenít a szervezet"

Azért jó a gyakorikerdesek.hu, mert itt mindig olvas az ember valami új ökörséget. A szervezeted nézi az órát, és 12:00-ig méregtelenítő műszakban van? Tudsz hivatkozni egy vizsgálati anyagot, amiben ez módszertanilag megállapításra kerül?

"reggel kell degeszre ennünk magunkat"

Degeszre enni magunkat egyetlen napszakban sem kell, viszont a nap első étkezése kiemelten fontos. Ez dietetikai tény.

szept. 25. 19:45
 15/29 A kérdező kommentje:
De akkor én reggel miért nem vagyok éhes? Azóta van ez amióta cigizek. Kávé cigi után fél órával kezdek éhes lenni.
szept. 25. 19:48
 16/29 anonim ***** válasza:
15., meg is válaszoltad ... mert cigizel.
szept. 25. 19:50
 17/29 A kérdező kommentje:
Ha leszokok akkor meg hízni fogok, amugy jó étvágyú vagyok nagyon, csak reggel nem megy a kajálás. Sajnos eléggé vissza kell magamat fognom a nap többi részében, mert akkor meg állandóan a kaját kívánom. valami el van itt rontva nagyon.
szept. 25. 19:56
 18/29 anonim ***** válasza:

16.

Én se kv, se cigi, mégsem vagyok éhes kb 1-1,5 óráig.

szept. 25. 20:10
 19/29 anonim ***** válasza:

"Ha leszokok akkor meg hízni fogok"

Csak ha kalóriatöbbletbe zabálod magad.

szept. 25. 20:23
 20/29 anonim ***** válasza:
0%

"A szervezeted nézi az órát, és 12:00-ig méregtelenítő műszakban van? Tudsz hivatkozni egy vizsgálati anyagot, amiben ez módszertanilag megállapításra kerül?"

Nem méri az időt, az időszakra kell érteni!

Bármilyen hihetetlen, a böjtölés egy gyógyító-regeneráló mechanizmus.

Ha olvasol böjtölési szakértőket, ők is a könnyű ételeket javasolják vagy a semmit. Ebből a szempontból a gyümölcs a legjobb választás.

Este inkább a zöldség.

szept. 26. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!