Ki mennyit költ élelmiszerre egy hónapban? Mennyi lenne egy reális érték?
Én nem egy gazdálkodó szervezet vagyok, hogy a Számviteli Törvénynek megfelelve minden számlát (nyugtát) megőrizzek 5-10 évig... Mint mondtam, sok helyen vásárlok, és miután konstatáltam, hogy a megfelelő áron szereztem be az elemeket, akkor el is dobom a blokkokat. Mégis miért tartanám meg? Nem kell vele senkinek elszámolnom.
Az pedig, hogy nem hiszel nekem, hogy van erre lehetőség, nekem nem fáj, nem lesz tőle semmivel sem rosszabb, ha nem hiszed el. Ez kb, mint a Szükség szobája - ha kérdezned kell, úgysem hiszed el, ha nem kérdezed, akkor úgyis rálelhetsz. Az, hogy nem keresed a legoptimálisabb megoldást, arról nem tehetek - mert így elsiklasz a részletek, a lényeg felett.
Az éhenhalásról pedig: leírtam a menümet; kinek elég, kinek sok, kinek kevés - nekem, figyelembe véve az étvágyamat, pont elegendő. A tegnapi napom pl 740Ft-ba volt... Ugyanezzel a sémával, csak más élelmiszerekkel... Elhiszed, elhiszed, nem, nem! Te dolgod, rád hagyom!
41-es, amíg azt sem tudod leírni, milyen boltokba jársz, addig semmivel igazolható a meséd.
Amúgy ha 6 helyre járkálsz, akkor nem ártana az erre fordított időt és/vagy üzemanyagot is figyelembe venni… Lehet, egy drágább üzlettel is jobban jönnél ki, mert nem kell rohangásznod.
46 - ezzel is kalkuláltam...
Mint mondtam, nem kell hinni nekem... De mint ahogy a számok tükrében is kiviláglik, lehet, ugyanazokban a boltokban is százszor körültekintőbben, önuralommal telve vásárlok, s nem lépem túl a keretemet.
Karácsony alatt is nagyjából tartom ezt a napi korlátot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!