Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az, hogy ha nem...

Miért van az, hogy ha nem tudok mit csinálni elkezdek zabálni, mint egy állat?

Figyelt kérdés

Normális súlyom van, nem vagyok túlsúlyos. (46 kg) De ha így folytatom elég valószínű, hogy az leszek.

Tegnap megettem este 10-kor egy fél pizzát, csak mert nem volt mit csinálni. (Most először fordult elő ilyen.) De mindennap délután/este keresek valami dolgot, amit enni lehet. (Joghurt, gyümölcs, zöldség, csoki, cukor stb.) És már lassan mindennap kell venni dolgokat miattam, hogy ne legyen üres a hűtő...

tegnap 18:48
 1/4 anonim ***** válasza:
A csendben, unalomban előjön a gondolati-érzelmi feszültség és ezt nyomod el kajával.
tegnap 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
És az miért van, hogy csodálatos módon éppen rendelkezésre áll pizza...? Vagy más kaja, de bőven. Szóval az az érzésem, hogy te előre megfontolt szándékkal vásárolsz, hátha unatkozni fogsz és akkor legyen mit enni.
tegnap 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Az unalom is egy stressz, az evés bokdogság hormont termel, amitől szépen megnyugszol.
ma 08:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Az unalom is csak attól stressz hogy ki hogyan értelmezi. Mert például a buddhisták meditációra, a saját szellemükkel való kapcsolattartásra használják fel amikor nem történik semmi! Az idő is áll olyankor, sokkal jobban érzékeled a jelent. Sokan ezt nem bírják, menekülnek előle evésbe-ivásba.
ma 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!