Durva kérdés! Fiúk! Ti mit csinálnátok, ha farkatokon csípne egy méh/darázs/egyéb fullánkos állat?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 15:49
1/11 anonim válasza:
Segítséget kérnék a dokibácsitól..
Béla/57
3/11 anonim válasza:
Valószínűleg nagy k. anyázások közepette elkezdeném vakarni. De tudok jobbat, lógasd bele ecetbe!
4/11 anonim válasza:
Azonnal le kell vágni, ne terjedjen tovább.
5/11 anonim válasza:
Úgy látom több itt a tréfálkozás ,mint a jó válasz adás.
Majd ha úgy megdagadna ,hogy nem folyna ki a vizelet sem,azt hiszem lefagyna a mosoly az arcokról .
Orvoshoz kell menni,és ad olyan injekciót ami ezt igyekszik megakadályozni .
7/11 anonim válasza:
Még egy vicces tanács!
Elmennék az orvoshoz és megmondanám neki. Doktor úr! A fájdalmat szüntesse meg, a méret maradhat!😃
8/11 anonim válasza:
Kálciumot kell inni, ha nincs akkor doki és ő beadja.
9/11 anonim válasza:
Szerintetek tényleg megcsípte a kérdező farkát valami? Nyilván akkor ide írogatna, nem?
10/11 anonim válasza:
Nem vagyok mai gyerek, életemben először most egy kullancs kapaszkodott bele, viszketett. Kitéptem a kullancsot, kissé feldagadt a szerv és még vagy 2 hétig vakargattam a kullancs csípés helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!