Ki mennyit költ élelmiszerre egy hónapban? Mennyi lenne egy reális érték?
"Akkor ez ilyen “titok”, hogy melyik kereskedelmi helyen van 100HUF-ért kakaóscsiga?"
Nem titok. Sehol se veszel ennyiért. Maximum a kicsi mimrelitet ha leosztod / db árra.
"Napi 1 alma/banán"
Kb 70-80ft 1 banán, akkor nem jön ki a matek te srác.
"reggeli általában rántotta,piritós, ebédre általában csirke/sertés párolt zöldség+rizzsel/krumplival, hétvégén sokszor levest is"
1000 forint egy M-es doboz tojás a boltba. Egy kajalasra rantottaba simán elmegy 5 tojás hogy ne éhezz. Az már 500 forint + kenyér ugye.
Csirke is 1000 forint felett van, sertés is.. és nem a kiló hanem a 400-500g.
Krumpli is iszonyat drága már.
De ha te jól laksz 1 falat krumplival és csirkével meg egy tojassal az tényleg jó.
37!
Még egyszer mondom, minden ár valós! Csak nyilván elképzelhetetlen ez akkor, ha valaki nem különösebben foglalkozik ezzel. Mint mondtam, életem eddigi szakaszában ezt tanultam, hogyan... Nem hiába vásárlok vagy 6 helyen, mindent ott, ahol az optimális...
Ha utánanéztek mindennek, ki fog jönni - ne gyertek azzal, hogy nem jön ki... persze, hogy nem jön ki, ha nem keresitek a megfelelő helyet, nem építesz rá stratégiát és nincs benned alázat, hogy ha kell, 6 különböző helyre menj a cuccért és ha nincs benned önfegyelem, hogy tartsd magad a kerethez.... Amíg ez nincs meg, addig felesleges kritikát megfogalmazni, még egyszer mondom, minden kiadási elem ára VALÓS!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!