Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mióta télen beteg voltam,és...

Mióta télen beteg voltam,és nagyon erős antibiotikumot kellett bevennem, a gyomrom totál tönkrement. Állandóan fent van a savam, és most a napokban észrevettem,hogy a sajt megevése után is pár órán belül már marni kezdi a torkom. Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Hova tudok ezzel menni,mert több ételnél is előfordul,de ennél most kiváltképp meg is figyeltem. Van,hogy napokig nincs fent utána meg megint, de akkor nagyon, és maróan főleg éjjel. Nem tudom,valójában mi válthatja ki,és miért, de főleg tényleg az antibiotikum kúra óta van ez,hogy több ételtől is nagy gond van. És a fejem is sokszor fáj.
tegnap 22:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Itt a modern kuruzslás újabb eredménye . Mindenre mérget adnak horror áron és ezek vegyszerek. Nem a klinika fog meggyógyítani sem a patika , ez az eü petroipar köre . Keress bélflóra építő módszereket természetes kivonatokat természetgyógyászokat . Kezd az emberiség bő 100 év kín és halál után rájönni hogy átverték ezek nem gyógyítanak ....
tegnap 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!