Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nyíregyházán a kórházban van...

Banditák kérdése:

Nyíregyházán a kórházban van e lehetőség ebédet venni nem vagyok beteg se orvos? A benti menzára gondoltam.

Figyelt kérdés
Az ilyen kíméljenek, hogy fúj az szar meg stb.

aug. 30. 12:06
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Sok kórházban van nyilvános étterem. A nyíregyházit nem ismerem. Esetleg hívd fel őket az a biztos infó.
aug. 30. 12:20
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Most nem tudom, de pár 2-3 éve még igen. Ha nem jön össze, nézz körül a sulik ovik, és bölcsik között, sőt, idősotthonokban i kérdezz rá, én onnan hordom, és meglepően korrekt.
aug. 30. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Oda járok gyakorlatra, de sajnos még mi sem kapunk ebédet akik gyakorlaton vannak. Egyedül az ott dolgozók tudnak vásárolni menza kaját maguknak. Persze volt olyan társam aki levette a kitűzőt, amin rajta van, hogy "hallgató" és fehér köpenyben tudott venni ebédet, de tudtommal jelenleg csakis az ott dolgozóknak van konyha.

De annyira nem lehet jó, mert ritkán esznek onnan. Visznek magukkal ők is, valamint rendelnek Wolton keresztül maguknak valamit.

aug. 30. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#3-as vagyok

Annyit még ide írok, hogy büfé viszont van ahol lehet kapni kész szendvicseket. Ott lehet vásárolni bárkinek. Azt hiszem rántott húsos szendvics is szokott lenni.

aug. 30. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Régebben lehetett. Most nem tudom. Hívd fel őket.
aug. 30. 14:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!