Hogy hízzak vagy 5kgot? 175cm vagyok és lementem 48kgra csak úgy, az elmúlt időszakban nagyon sokat stresszeltem is hánytam beteg voltam.
Figyelt kérdés
máj. 5. 12:34
1/9 anonim válasza:
Normális kalóriabevitel, magas fehérjebevitel, kiegyensúlyozott étrend, orvosi/pszichológiai segítség.
2/9 jpeacefuler válasza:
Tészta és fehér kenyér. Ezektől hízni fogsz.
3/9 anonim válasza:
"Tészta és fehér kenyér"
Kivéve ha nincs tartós kalóriatöbbletben.
4/9 anonim válasza:
5 kilót??? Inkább 10-re gondoltál, ugye?
Neked még az 53 kiló is rettentően kevés.
6/9 anonim válasza:
Persze, hoogy nem, utolsó, de a kérdező nyilván komoly testképzavarban szenved, ha csak 5 kilót akarna hízni ilyen magasság mellett, amikor 15 is simán ráférne.
7/9 Kései Sirató válasza:
Kerüld a stresszes helyzeteket. Ha bármilyen stresszes dolog van kilátásban (pl. vizsga) vegyél be egy MagneB6-ot!
Szedjél multivitamint! Meghozza az étvágyad, meg lehet, hogy vitaminhiányos is vagy.
Próbálj eleget pihenni!
Növelned kell a bevitt kalóriát is.
Amikor hízni akartam, én minden nap ettem kakaós csigát és más péksütiket, fánkokat, sok tésztafélét ettem és sok tejet ittam.
Nem mondom, hogy túl egészséges volt ez így, de híztam 6 kilót.
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
máj. 9. 18:28
9/9 anonim válasza:
Nálam az jött be legjobban hogy egyszerűen azt ettem amit megkívántam, a sós és édes váltogatása elég jó boltban amit épp megkívánsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!