Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy tudok felszedni pár kilót?

Hogy tudok felszedni pár kilót?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben a válás miatt, nagyon sokat fogytam.

Olvasgattam az interneten hogyan lehet felszedni pár kilót, de hátha van köztetek olyan aki keresztül ment ilyesmin és gyakorlati tanáccsal tud ellátni.

Nagyon össze van szűkülve a gyomrom, állandó éhes vagyok.

A telítettség érzést nem bírom, eddig egyszer sikerült úgymond “torkig” ennem magam, akkor be kellett vennem egy emésztő enzimet.

Szóval állandóan éhes vagyok, de nem mindig van kedvem enni, van amikor jól esik.

Lehet hogy a válással járó stressz és a sok ügyintézés ami ezzel kar (kérelmek, okirati bizonyítékok, stb beszerzése) szó szerint harapják le rólam a kilókat.

A következő táplálék kiegészítőket szedem: B komplex, c vitamin, Béres csepp, multivitamin, D vitamin, magnézium, kálcium.

Kérlek adjatok nekem tanácsot, ami segíthet egy kis fizikai erő összeszedésében.

Köszönöm és jó egészséget kívánok mindenkinek.

ma 06:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Elsődlegesen mentálisan kell ehhez rendbe jönnöd. Ebben nagy segítségedre lehet, ha találsz egy olyan elfoglaltságot, amit élvezel és feledteti veled a streszt. Én amikor szétmentem exemmel, 90 kilóról 52re fogytam. Átmentem ezen.

Másodsorban a kalória bevitelt kellene növelni. Bmi kalkulátorral tudsz utána nézni, hogy mennyit kell bevinned.

Ha szeretnél beszélgetni, vagy egyébb tanácsra volna szükséged írj rám.

F.

ma 06:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Este egyél sok kenyeret és zsírosat
ma 06:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Sportolsz valamit? Mert az sokat segítene. Egyrészt csökkentené a stresszt. Másrészt megéheznél tőle. Harmadrészt, nem (vagy nem csak) zsírt kellene felszedned, egy kis izom azért jobb lenne.

Ha heti 2-3 alkalommal egy-másfél órát sportolsz, tuti jobb étvágyad lesz, a stressz is csökken, és az egészségednek is jót tesz. Bármilyen sport, mozgás jó, amit szívesen csinálsz.

ma 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés és tömegnövelő étrend, a sport a mentális állapotodon is segíteni fog szóval keress egy fitness termet, a súlyzós edzés mellé iktass be jógát vagy pilatest is
ma 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!