Mi lehet a lányommal?
Energia az evéstől lenne. A zsírpárnák hiánya elsőnek talán csak fázósabbá teszi a lányt, de a menstruációja is el fog maradozni, a hormonrendszer sem tud így normálisan működni. Az idegeket védő mielinhüvely is zsírból lenne. Sokkal kedélyesebbek, akik piknikus alkatúak. (Kretschmer alkattana szerint)
"Az anyukájánál eljátssza, hogy nem kapott pénzt tőlem és ott is kér pluszba." - Ez teljesen normális egy gyereknél.
Milyen magas a lány? Hány éves? Megoldható lenne, hogy otthonról járjon iskolába? Vannak barátai?
Nem kollégiumba kell vinni, hanem pszichiáterhez azonnal!, és ha úgy látják a súlyát, akkor kórház.
Meg fog halni, ha nem léptek még ma! Én 35 kilósan döbbentem rá, amikor már a létezés is fájt, hogy b.szki, napjaid vannak hátra és meghalsz.
Az volt az a pont, hogy bármennyire nem akartam, elkezdtem enni. LAssan, sírva, félve a hízástól, de abban a pillanatban a haláltól való rémületem sokkal nagyobb volt, és sikerült.
Pszichésen elég nehezen, de meggyógyultam. :)
És azt a 40 kilós lányt, akiről a kérdés szól pontosan ezért tömik, meg ő is meg fog halni, csak nem látja!
4-es, talán mert nem a koporsóját akarja megrendelni, hanem azt akarja, hogy éljen a gyereke.
Lehet, hogy neked ezt nehéz felfogni, de amiben a kérdező lánya van, az súlyos betegség, ami sok érintettnél halált, vagy visszamaradt károsodást okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!