Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a lányommal?

Mi lehet a lányommal?

Figyelt kérdés
A lányommal nem lehet bírni. Tényleg türelmes vagyok vele, de ő mindig felemeli a hangját. Pszichésen nagyon érzékeny. A fő probléma az evés, alig eszik. Kollégiumba amit csomagol a feleségem azt dobja ki az exem, ha megy hozzá. Ugyanez fordítva. Nálam lakik, de felválta vannak a hétvégék suli alatt. Kap zsebpénzt kajára, de nem arra költi. Most is elutaltam az egész havit és ruhákat akart rendelni. Ez úgy derült ki, hogy elhagyta a bankkártyáját és nem tudott online vásárolni. Az anyukájánál eljátssza, hogy nem kapott pénzt tőlem és ott is kér pluszba. Menzáról hallani se akar,pedig zsebpénzen felül gondoltuk és akkor vehetne, amit akar. 42 kilót a nyáron sikerült elérni, de megint 40 kg. Itt se eszik hétvégén. Egész héten a suliban azt az 1 féle kaját eszi, amit vasárnap visz (vagy kukában köt ki). Néztük mire költ a netbankban, hát semmi normálisra. Nagyon aggódunk mi lesz. Voltunk orvosnál 1 éve emiatt, akkor nutridrinket kapott, de elkezdte az evéseket kiváltani vele és így az orvos nem engedi. Feleségemmel ezt már anorexiának gondoljuk. Mi reagálhatjuk túl? Ne egyen, ha nem akar? Nyáron egyszer össze is esett emiatt. Én vagyok az apuka amúgy.
2022. okt. 4. 17:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Energia az evéstől lenne. A zsírpárnák hiánya elsőnek talán csak fázósabbá teszi a lányt, de a menstruációja is el fog maradozni, a hormonrendszer sem tud így normálisan működni. Az idegeket védő mielinhüvely is zsírból lenne. Sokkal kedélyesebbek, akik piknikus alkatúak. (Kretschmer alkattana szerint)

"Az anyukájánál eljátssza, hogy nem kapott pénzt tőlem és ott is kér pluszba." - Ez teljesen normális egy gyereknél.

Milyen magas a lány? Hány éves? Megoldható lenne, hogy otthonról járjon iskolába? Vannak barátai?

2022. okt. 4. 18:35
 12/15 anonim ***** válasza:
86%
A 40 kiló, már életveszélyes is lehet, kortól és magasságtól függően. Az ilyen eseteket már kórházban kezelik!
2022. okt. 4. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Sote Budapest. Gyorsan.
2022. okt. 4. 19:13
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kollégiumba kell vinni, hanem pszichiáterhez azonnal!, és ha úgy látják a súlyát, akkor kórház.

Meg fog halni, ha nem léptek még ma! Én 35 kilósan döbbentem rá, amikor már a létezés is fájt, hogy b.szki, napjaid vannak hátra és meghalsz.

Az volt az a pont, hogy bármennyire nem akartam, elkezdtem enni. LAssan, sírva, félve a hízástól, de abban a pillanatban a haláltól való rémületem sokkal nagyobb volt, és sikerült.

Pszichésen elég nehezen, de meggyógyultam. :)

És azt a 40 kilós lányt, akiről a kérdés szól pontosan ezért tömik, meg ő is meg fog halni, csak nem látja!

2022. okt. 5. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:

4-es, talán mert nem a koporsóját akarja megrendelni, hanem azt akarja, hogy éljen a gyereke.

Lehet, hogy neked ezt nehéz felfogni, de amiben a kérdező lánya van, az súlyos betegség, ami sok érintettnél halált, vagy visszamaradt károsodást okoz.

2022. okt. 5. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!