Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4 éves lanyommal szuleimnel...

4 éves lanyommal szuleimnel lakunk,2 műszak mellett hogy költözzek külön?

Figyelt kérdés

Valakinek lenne valami tippje hogy oldható meg az ilyen?

A szüleim rendszeresen odaengedik a lanyom apját, ha este 11kor hazaerek munkából, ott fekszik az ágyamban, mar nem birom, de egyébként is szeretnék már külön költözni.

Azonban 2 műszakban dolgozom, délelőtt - délután, így reggel és este nem tudom, hogy tudnám megoldani, mi legyen a lanyommal. A munakhelyem fontos, mert itt nagyon jól keresek es biztos helyem van, így egy 8-tól 4ig munka nehezen jöhet szóba, mivel általában rosszul fizet :/

Baby sittert nem tudok a környéken olyat, akiben megbiznek annyira, illetve aki elvallalna egyaltalan, hogy minden masodik heten este 11ig ott tud lenni, illetve masik heten kora reggeltől...

Valakinek valami tipp, hogy oldjak ezt meg az egyedulallo anyukak?

2019. aug. 27. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Beszéltél már anyádékkal? Mond meg nekik, hogy ne engedjék az exedet a magánszférádba, mert semmi keresnivalója ott. Ha gyerekezni akar, gyerekezzen, de semmi joga a szobádban kutakodni meg fetrengeni. Nem is értem mit keres ott, ha egyszer a gyerekéhez ment. Azt is mond meg anyádéknak keményen és határozottan, hogy nem fogtok újra összejönni, ne reménykedjen, ne keserítse meg a napjaidat.
2019. aug. 27. 23:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekik sajnos hiába mondok bármit is. Nekem is furcsa, mert másoknál aut látom, hogy a szülők oda sem engedik az apát, ha a anyával rossz viszonyban van.. De ők kijelentettek, hogy az o házukba a lanyom apja akkot megy oda, amikor akar. De ettől függetlenül is szeretnék már külön költözni.
2019. aug. 27. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak munkahely váltással, vagy lottónyereménnyel.

A nagyszülőknek meg lehet mondani, mint minden más nevelési elvnél, hogy ha nem tartják magukat ahhoz a gyerekeddel kapcsolatban, amit mondasz, el lehet búcsúzni tőle, amint elköltöztök, megigényelhetik a nagyszülői láthatást, két hetente pár óra.

Mellesleg szerintem jó, ha a gyerek sokat van az apjával, ha az nem veri, nem szidja, akkor is ha az anyjával haragban vannak. Erre találták ki a láthatást, nálatok van ilyen?

Komolyan a pénzért feladod az elveidet?

2019. aug. 28. 08:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Más dolog, hogy az apa akár naponta meglátogathatja a lányát és a szüleid beengedik pár órára. Megint más, ha este 11-kor az ágyadban heverészik, amikor a lányod is már jó esetben alszik, este kb. 7 után semmi keresnivalója. Ha jól értem, a szüleiddel nem lehetett normálisan megbeszélni.

1.Próbáld megbeszélni a volt férjeddel. Állapodj meg vele, hogy minden nap 4-től vagy 5-től 7-ig meglátogathatja a kicsit.

2.A saját szobádat zárd be kulccsal.

3.Ha a fentiek nem használnak, akkor szerezz egy valódi vagy egy kamu pasit, akivel együtt állítasz be a szüleidhez, és volt férjedet kidobja, vagy eljátsszátok előtte, hogy jártok és szeretitek egymást. Akkor valószínűleg leállsz.

4.Ezeken kívül a költözés/munkahelyváltás vagy a kivárás az opciók.

2019. aug. 28. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
leállsz=leáll
2019. aug. 28. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!