Hogy fogyjak le?
47 kg vagyok
És 167 cm
De nem érzem jól magam valaki tanácsot esetleg?
De csak olyat amit vel biztosan fogyok
30-as Már hogyne lenne, ha kövérnek látja magát, leírta itt a kommentek között. Senki sem mondta, hogy fogyatékos, pszichés problémája van, és igenis szaksegítségre van szüksége.
Ha 39kg-os 14-es a BMI-je, ami már az a szint, amivel kórházba kerülhet. Olyan szinten tápanyag hiányos a szervezete, amitől bármikor veszélybe kerülhet az élete, azért, mert összeomlik a keringése, vagy baleset éri, egész egyszerűen azért, mert élni is túl gyenge.
Nem érdekel. Hülyeség amit írtok. Nem testkép zavaros!
Nekem írta, hogy sovány, de fogyni akar.
Ha vennétek a fáraddágot és utána olvasnátok (5 perc) akkor tudnátok, hogy aki testkép zavaros az kövérnek látja magát.
Ő nem látja kövérnek magát. Én leveleztem vele, én tudom, hogy mit írt!
Tudja magáról, hogy vékony.
A tápanyag hiányról meg annyit, hogy azért mert sovány még simán lehet, hogy normálisan és normális tápanyagokat visz be.
Az hogy sovány csak egy szó amivel lehet dobálózni.
Van egy ismerősön. Tiszta izom és a BMI-je alapján kórosan elhízott.
Nem igaz, csak annyi izom van rajta, hogy jóval nehezebb mint az átlag.
(FOgyatékos válaszolóknak írom, hogy az izom jóval nehezebb mint a zsír. Itt van 3 kép érdekességnek, ezen lehez gondolkozni:
)
Csá
33-as ezt meg nekünk írta:
5/33 A kérdező kommentje:
De nem is.... Az anorexia az más én érzem magaamon hogy kövér vagyok
15/33 A kérdező kommentje:
Én? Sovány? Ha Ha jó poén
Valamit nagyon el néztél
Nem vagyok én sovány sőt....
Nem néztem el semmit. Beszéltem vele. Tudod, én nem csak lefikázom.
Nem tartja magát soványnak. Na és?
Nézd meg a lányok 70%-át. Van rajtuk egy pár centi zsír és azt hiszik, hogy 30-40 kiló felesleg van rajtuk.
Azokkal nincs bajod?
Azokat miért nem szekálod?
Hülye paraszt!
Írjál ennek a szegény lánynak, segíts neki vagy írj amit akarsz, de normálisan! Elegem van a sok okoskodó baromból!
Normálisan annyit mondhatok neki, higy szedjen fel vagy 20 kilót és forduljon pszichológushoz, minél gyorsabban.
Szerintem te vagy a paraszt, mivel veszélybe sodrod a kérdező testi épségét. Azt sem zárom ki, hogy te is a kérdező vagy, csak egy másik accountról. Normális ember nem támogatja a kérdezőt abban, hogy tönkretegye a testét, az egészségét és az életét.
Csatlakozom 36-hoz!
Ha te vagy a kérdező, akkor nem csak pszichológus, hanem te miattad pszichiáter is kell. Ez a probléma már bőven orvosi, pszichiátriai kérdés.
Ha trollkodsz, akkor nagyon rossz helyen csinálod! Ez senkinek nem vicces.
Kedves kérdező!
NE hallgass rájuk. Tedd azt amitől jól érzed magad.
Ha fogyni akarsz, akkor fogyj!
Ez a TE életed! Nem kell, hogy fogyatékosnak hidd magad és orvosokhoz járj akik majd minden féle droggal telenyomnak.
Tanácsom a fogyáshoz: Egyél egy kicsit kevesebbet mint mondjuk előző héten vagy hónapban. És mozogj. Fuss vagy biciklizz. De az is jó ha naponta legalább 20-30 percet sétálsz.
SOK SIKERT a fogyáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!