Hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
47 kg vagyok
És 167 cm
De nem érzem jól magam valaki tanácsot esetleg?
De csak olyat amit vel biztosan fogyok
2021. aug. 21. 20:25
21/38 A kérdező kommentje:
De miért nem ért meg senki?
Nem érzem jól magam ennyi nem kell segítség
2021. aug. 23. 23:15
22/38 anonim válasza:
Azért mert a testeddel nincs baj, sőt inkább túl sovány vagy, a problémád lelki eredetű.
23/38 A kérdező kommentje:
Nem mondanám hogy lelkileg minden oké
2021. aug. 23. 23:24
24/38 anonim válasza:
Most lettem biztos abban, hogy ez egy troll, bár gyanítottam eddig is. Ennyi idő alatt akkor sem fogysz ennyit, ha semmit sem eszel. Mellesleg azzal a súllyal, amit írsz, nem tudnád a telefont nyomkodni, hanem a kórházban feküdnél, az intenzív osztályon.
25/38 A kérdező kommentje:
#24.... Te hülye vagy
2021. szept. 11. 07:29
26/38 anonim válasza:
26-os Anorexiásnak nem te leszel, aki jó tanácsot ad!
Kérdező ne állj vele szóba.
27/38 anonim válasza:
27-es, ha nem akarod megöletni, akkor nem segítessz neki. Egy törölt válaszában már 39kg-ot írt. Ez olyanszintű soványság, ami életveszélyes és bármikor olyan problémát okozhat, ami tartósan korházba, vagy a föld alá juttathatja.
28/38 A kérdező kommentje:
Nem sovány vagyok érsd meg
2021. szept. 19. 17:58
29/38 anonim válasza:
28-as Nem vagy, testkép zavarod van. Menj oda most a szüleidhez, és beszélj velük.
30/38 anonim válasza:
Nincs!!! testkép zavara.
Írtam neki. Leveleztünk. Nem voltam ilyen paraszt, lenéző és nem azzal dobálóztam, hogy fogyatékos és menjen orvoshoz.
Elmondta, hogy már most is vékony, de szeretne kicsit lefogyni.
Véletlenül sem mondta, hogy nem sovány.
A testkép zavara lenne, akkor folyamatosan kövérnek látná és érezné magát.
Jó lenne ha segítene neki valaki, aki ért a fogyáshoz, mert így csak az lesz a vége, hogy napokig nem eszik és akkor tényleg baja lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!