Fogyjak még vagy ne ?
Szisztok 18 éves lány vagyok és már kb 8 éves koromban elkezdem hízni és eljutottam 17 éves koromra 80 kg-ig ami nem hangzik olyan soknak viszont én csak 155 cm vagyok és nagyon látszott rajtam
Most az utolsó egy évben észbe kaptam és sikerült lefogynom 56 km-ra de meg igy is van rendesem pocakom ráadásul tiszta csíkos az egész hasam és lóg amikor előre hajolok és ugyanúgy a mellem is .
Nem tudom hogy fogyjak e Még mert szeretnék meg legalább 5 kg-ot viszont felek hogy rosszabbodni fog a mellém és a hasam állapota
Es az önbizalmam is egyre kisebb amikor bele nézek a tükörbe és log mindenem .
Nem tudom mit tegyek de plasztikaztatni semmi képp nem szeretnék
Gyönyörű vagy, minden lány gyönyörű, legyen önbizalmad. Érzed magad tökéletesnek mert az vagy.
Ha úgy érzed mèg fogynod kell fogyj, ha ugyèrzed hogy most elégedett vagy akkor ne tedd. A te tested, te érzed mikor vagy boldog benne.
16/L
Ez a súly ideális neked, viszont edzened kéne.
A te korodban minden edzés duplán számít.
Most csináld, és akkor rendes alakod is lesz.
Ja: fogyókúra kategória.
Most a lógó has, lógó mell kapcsán... lehet, hogy esztétikailag nem tetszel magadnak, de gondolj arra, hogy most mennyivel egészségesebb vagy, mint 80 kilósan voltál. Egészség szempontjából 56 kilósan tök okés vagy, ha akarsz, lejjebb mehetsz még pár kilót, de nem kell, ez is egészséges súly már. A csíkok pedig majd elfognak halványodni idővel, úgy pedig nem is olyan zavaró.
Amúgy szerintem ha még akarsz fogyni 5 kilót, fogyj, csak lassan csináld, szerintem úgy kisebb az esély, hogy a melled, hasad jobban fog lógni.
Nem olyan durván lóg mint azoknak akik 120 kg-ról fogytak le
Viszont nagyon striás mindenem és nem valami feszes
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!