Elsősorban azokhoz fordulnék, akik átestek már hasonló fogyáson, amilyenen én is szeretnék. Nem várom hogy gyorsan fogyjak, inkább a hatékonyságra fektetném a hangsúlyt. Ti mit ajánlatok?
Dietetikussal vedd fel a kapcsolatot. Facebook-on is vannak olyan dietetikusok, akik megosztogatják a javaslataikat.
Pl ismerek olyat, akinek a jelmondata, hogy nincs olyan, hogy valamiről lemondunk, még a diéta kedvéért - helyette megtanulhatjuk az egészséges változatát elkészíteni.
Illetve a cél, hogy maga az egész folyamat egy életmód váltás legyen; ergo ugyanúgy odafigyelj az étkezésre és egészségesen élj diéta után, ne jojó effektusba kezdj.
Az egészséges fogyás heti fél és 1 kg közé esik, ezt kell szem előtt tartanod legfőképp.
Szóval, először is ezt javaslom, hogy Facebook-on keress rá Dietetikusok lapjaira, kicsit nézegesd át, hogy miket írnak.
Utána én a helyedben szépen összeírnám, hogy melyik nap hány órakkor mit ettem, mennyit mozogtam, hasonlók (egy héten át) és bemutatnám dietetikusnak; ő el tudja mindani, mit, mivel helyettesíts, hogy a fogyás és az ideális testsőly fenntartása megtörténjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!