Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak le?

Hogy fogyjak le?

Figyelt kérdés

tudom millió egy kérdés van erről, de semelyiknél se segítettek a kérdezőnek.

Előre leszögezem, hogy én sportolni is szeretnék! Ezt azért mondom, mert sok ember belekötött a kérdezőbe, hogy mégis miért nem sportol...

És melyik diétát válasszam? Nekem fontos lenne, hogy ne legyen mintaétrend, hanem tudjam számolgatni a kalóriákat.

Hasról, combról kicsit fenékről szeretnék fogyni. Bár igazából, nem vagyok kövér, csak szálkásodni akarok, azt hiszem így hivják.

2021. aug. 1. 08:51
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Nincs helyi fogyás. Akkor fogsz fogyni ha kevesebb kalóriát viszel ne mint amennyit elégetsz. Ha izmosodni, szálkásodni akarsz akkor a makrókat is nézd. Röviden ennyi. Az ilyen 2 hét alatt kockahas, meg izomdiéta és egyéb hülyeségeket engedd el, semmi értelmük sőt sok esetben károsak.
2021. aug. 1. 09:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Dietetikus, személyi edző jó pénzért -talán- megoldja a problémád. Másik lehetőség -ami olcsóbb, de melósabb- ha kiokosítod magad és kitapasztalod, neked mi a jó .
2021. aug. 1. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
13%
Itt a segítség akkor.Minden nap egy félmaraton kb. 3-4 hétig.Én így fogytam le. Ennyi.Nagyon egyszerű a megoldás.Csak nem fogod megcsinálni úgysem.
2021. aug. 1. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd el a tipikusan egészségtelen, magas kalóriatartalmú ételeket (pl. gyorskaja, chips stb.) és az üres kalóriákat (pl. cukros üdítők). Ezen kívül igazából ehetsz mindent, csak maradj a kijelölt kalóriakereten belül. Az jó, ha arra is oda tudsz figyelni, hogy kimondottan egészségesen egyél és a makrók is jól legyenek beállítva, de nem kell mindent megvonnod magadtól, csak tarts mértéket. Ha a sport mellett ez megvan és tényleg tartod a kalóriakereted (ami jól is van beállítva), akkor fogyni fogsz. Nem kell semmilyen extra diétát csinálni hozzá. Persze ha szeretnél, próbálkozhatsz, de sokkal többet használ hosszútávon az életmódváltás és akkor az is biztos, hogy nem lesz jojó-effektus.
2021. aug. 1. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit előttem írtak + az még fontos, hogy ne legyen túl alacsony sem a kalóriakereted, ne éheztesd magad!!:)
2021. aug. 1. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!