Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 3 hónap alatt hogyan fogyjak...

3 hónap alatt hogyan fogyjak le 20 kgot?

Figyelt kérdés

2021. jún. 19. 18:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
3 hónap alatt sehogy. 4,5-5 hónap alatt már inkább. Ahhoz már tudnék tanácsot adni.
2021. jún. 19. 18:31
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
3 hónap alatt sehogy. Heti 0,5-1kg a normális fogyás hetente, ha nem valami őrült éheztetős diétát választasz akkor ennél több nem fog lemenni.
2021. jún. 19. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
74%
Műtétel .
2021. jún. 19. 19:23
 4/13 anonim válasza:
12%
Ne egzél mást egésy nap csak reggelit egz hónapig és igzál meg 2 liter citromos viyet, meglátod nem lesyel éhes és még le is fogzsy!
2021. jún. 19. 19:35
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Én inkább lassan fogynék, mondjuk 3 hónap alatt 10 kg
2021. jún. 19. 19:38
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
Heti 2 kilót kell leadni, és kész. Nem olyan bonyolult. 😈
2021. jún. 19. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem sikerült, de egész nap infúzión voltam és csak kevesebb, mint 2 hónap kellett hozzá. Igaz közben kómában is voltam, meg meg is műtöttek, de ez mellékes. Szóval le lehet fogyni, csak nem lesz egészséges fogyás! Inkább kerüld el, ha lehet.
2021. jún. 19. 21:46
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

"Ne egzél mást egésy nap csak reggelit egz hónapig és igzál meg 2 liter citromos viyet, meglátod nem lesyel éhes és még le is fogzsy!"

Ész atyad isz anyi marat, mind enek a okoszkának.

2021. jún. 19. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Türelemmel, kitartással kell fogyni, nem gyorsan sokat. Nagyon meg fog ártani, ha ilyen rövid idő alatt akarod csinálni. Azt a 20 kilót is gondolom évek alatt szedted magadra. Legyél magaddal türelmesebb, hova ez a sietség?

A hogyanra azt mondom életmódváltással, kalóriadeficittel, és neked való mozgásformával. Életed végéig betartva.

2021. jún. 19. 22:32
 10/13 anonim ***** válasza:
41%

Ha 20 kiló fölösleg van "csak" rajtad, akkor szerintem 5-6 hónap alatt azért sikerülhet az, vagy ha nem is teljesen, akkor is fél éven belül a célvonal körül leszel. Ha több fölösleg van rajtad, és nem csak 20, hanem mondjuk összesen 40-50 kiló fölösleg, akkor 3 hónap alatt szerintem összejöhet akár a 20 kilós fogyás. Mondjuk az is egy kicsit sok lenne, de szerintem ha több fölösleged van, akkor 3 hónap alatt lehet megtudod közelíteni azt a súlyt.

Amúgy nem értem miért pont 3 hónap alatt kell? Sokak ugye nyárra akarják magukat gyorsan rendbe hozni, amit egyrészt megértek, másrészt nem, mert azt sem konkrétan nyár előtt kell elkezdeni, viszont ugye 3 hónap múlva már ősz lesz, szóval na, a nyár sem jó indok erre, szóval milyen okból ez a nagy sietség? Most akkor már mindegy, hogy 3 hónap alatt adod le a fölösleget, vagy 6 hónap alatt szerintem, ne siesd el.

2021. jún. 19. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!