"Ne egzél mást egésy nap csak reggelit egz hónapig és igzál meg 2 liter citromos viyet, meglátod nem lesyel éhes és még le is fogzsy!"
Ész atyad isz anyi marat, mind enek a okoszkának.
Türelemmel, kitartással kell fogyni, nem gyorsan sokat. Nagyon meg fog ártani, ha ilyen rövid idő alatt akarod csinálni. Azt a 20 kilót is gondolom évek alatt szedted magadra. Legyél magaddal türelmesebb, hova ez a sietség?
A hogyanra azt mondom életmódváltással, kalóriadeficittel, és neked való mozgásformával. Életed végéig betartva.
Ha 20 kiló fölösleg van "csak" rajtad, akkor szerintem 5-6 hónap alatt azért sikerülhet az, vagy ha nem is teljesen, akkor is fél éven belül a célvonal körül leszel. Ha több fölösleg van rajtad, és nem csak 20, hanem mondjuk összesen 40-50 kiló fölösleg, akkor 3 hónap alatt szerintem összejöhet akár a 20 kilós fogyás. Mondjuk az is egy kicsit sok lenne, de szerintem ha több fölösleged van, akkor 3 hónap alatt lehet megtudod közelíteni azt a súlyt.
Amúgy nem értem miért pont 3 hónap alatt kell? Sokak ugye nyárra akarják magukat gyorsan rendbe hozni, amit egyrészt megértek, másrészt nem, mert azt sem konkrétan nyár előtt kell elkezdeni, viszont ugye 3 hónap múlva már ősz lesz, szóval na, a nyár sem jó indok erre, szóval milyen okból ez a nagy sietség? Most akkor már mindegy, hogy 3 hónap alatt adod le a fölösleget, vagy 6 hónap alatt szerintem, ne siesd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!