Hogyan fogyjak le 20 kg-ot 4-5 hónap alatt?
188 cm és 100kg vagyok.próbálkoztam mindenféle napi 25 felülés és hasprés meg 15 fekvő.1 napja megpróbáltam a 100 fekvőt.most a szegycsont körüli meg a alsó-hai izmom is fáj ha megerőltető dolgot csinálok.hogyan fogyjak le?
tippek?
Elöször is ennyi idö alatt nem igazán megy, föleg, ha nem akarod, hoyg a böröd több számmal nagyobb legyen, mint te.
Másodszor ezek a "sportgyakorlatok" nem igazán érnek sokat, elöször megfelelö étrendre van szükség, normális kalóriakerettel.
3 hónap alatt fogytam le 13 kilót. (160cm 94 kiló voltam) Szóval le lehet adni 5-6 hónap alatt 20-25 kilót is, főleg nagy súlyból. Ha jól emlékszem én is olyan 20 kilót adtam le 5 hónap alatt.
De a mozgás amit te leírtál nagyon kevés. Azzal nem fogysz.
Én sokat mozogtam, és teljes étrendváltozás lett nálam.Jelenleg 61 kiló vagyok.
# 4/4
Köszönöm.. 47 éves vagyok, és nem lóg a bőröm. Van pár Striák a hasamon, de engem nem zavar. Hiszen azok már szülés után is ott voltak.
Lehet azért regenerálodott a bőröm, mert súlyzós edzést is csinálok, most már szinte életem részévé vált.
Collagént is szedtem, az is segített a bőr regenerálódásában.
Lehet hülyén hangzik, de jobban érzem magam most a bőrőmben, mint huszonévesen. Pedig akkor 56-60 kiló között mozogtam mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!