Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le egy hónap...

Hogyan fogyjak le egy hónap alatt 8 kg?

Figyelt kérdés
Tudom, nem túl egészsége, de ez most vészhelyzet! Kérem, ne olyan válaszokat írjanak, hogy "nem lehet". Minden héten 2kg az összejöhet, nem?Nem csak az a 8kg a felesleg, de legalább ennyit leszeretnék fogyni.

2020. júl. 27. 19:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
A hentesbárdot ajánlom.
2020. júl. 27. 19:47
 2/19 A kérdező kommentje:
Hööölgyeeeeim ééééés uraaaaiiim! A nap legszánalmasabb válasza.
2020. júl. 27. 19:54
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Most erre milyen választ vársz? Élj napi egy almán.
2020. júl. 27. 19:55
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Hööölgyeeeeim ééééés uraaaaiiim! A nap legszánalmasabb kérdése.
2020. júl. 27. 19:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Rengeteg folyadék, sok zöldség és hús, minimális szénhidrát és rengeteg mozgás. Ha nincs kilengés, meg nem nagyon alacsony az induló súly, meg lehet csinálni, de számolj vele, hogy ezt biztosan visszahizod, 1 hónap kellő idő ahhoz, hogy fizikailag és lelkileg is kiéheztesd magad.
2020. júl. 27. 20:01
 6/19 anonim ***** válasza:

Drasztikus kalóriacsökkentéssel biztos összejöhet, de az nem egészséges és nem is tartható, szóval ajánlani nem tudom, de jobbat nem tudok.

Én a helyedben inkább a lassabb, de hosszú távon sokkal hatékonyabb életmódváltást választanám helyette. Amúgy mi az, ami miatt ennyire sürgős lenne hirtelen ez a 8 kiló?

2020. júl. 27. 20:03
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
1kg zsír kb 7000 kalória, vagyis 2kg zsír = 14000 kalória. Ennyit akarsz hetente ledobni. Ez napi 2000 kalória. Egy átlagos felnőtt férfi kalóriaigénye (ülőmunkával) 2000 kalória, vagyis te gyakorlatilag böjtölni akarsz. Na ez az ami sosem szokott összejönni. Nem azért mert lehetetlen, a gulágon is fogytak ennyit az emberek hanem azért mert ez azt jelenti hogy semmilyen táplálékot nem viszel be.
2020. júl. 27. 20:03
 8/19 A kérdező kommentje:

/4

Miért szánalmas? Az előbb én csak megvédtem magam egy tuskóval szemben!

2020. júl. 27. 20:04
 9/19 anonim ***** válasza:
41%

Sikerülhet.

Kevés kaja, az is saláta gyümölcs, és a melegben jól beoltozve, futás.

Hosszú nadrág, pulcsi.

2020. júl. 27. 20:57
 10/19 anonim ***** válasza:

"és a melegben jól beoltozve, futás."

Izzadással fogyni nem lehet. Ha lehetne akkor nem lenne kövér ember mert elmennének két hétig minden nap szaunázni és máris mindenki karcsú lenne.

Izzadással csak a víz jön ki belőled amit aztán a következő ivással vissza is állítasz. Persze ledobhatsz magadról fél kilót egy fél óra alatt, a versenyzők is szoktak ilyet, de ezt átmeneti, egy-két nap alatt vissza is jön.

2020. júl. 28. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!