Hogyan fogyjak le egy hónap alatt 8 kg?
"Miért szánalmas? Az előbb én csak megvédtem magam egy tuskóval szemben!"
Attól szánalmas, hogy ostoba de túl hülye vagy hozzá, hogy megértsd, hogy nagyjából fizikai képtelenség ennyit fogyni.
Tele van a GYK azzal, hogy kövér emberek rájönnek, hogy kövérek és most aztán nagyon gyorsan le akarnak fogyni. Nem is értem miért csak heti 2kg-ot akarsz fogyni, miért nem rögtön ötöt vagy nyolcat?
Igen, pontosan erről beszélek, hogy habár látod a számokat mégis képtelen vagy felfogni mit jelent az, hogy napi 2000 kalória minuszban lenni.
Leírom még egyszer hátha most átjön: 2000 kalória minuszban lenni az olyan mintha az utcán sétáló Átlagos János aznap egyáltalán semmit nem enne. Ezt egy napig persze lehet bírni de szerinted az lehetséges, hogy mondjuk valaki egy hétig semmit ne egyen és közben képes legyen a normális működésre (pl munka, bármiféle aktivitás)? Elárulom, hogy nem. Ha valaki nem eszik akkor két három nap után annyira gyenge lesz, hogy szinte mindenre képtelenné válik.
Nőknél még neccesebb mert eleve kevesebb a kalóriaigényük, szóval sokan a teljes éhezés mellett sem tudnának 2000 kalória minuszban lenni.
"Hogyan fogyjak le egy hónap alatt 8 kg?" >>> "Ez mind oké, de én úgy gondoltam, hogy az ELSŐ 2-3 hétben fogok 2 kg fogyni.(lehet nem írtam le vagy nem tudom)."
Hát... tényleg lehet, hogy nem jól írtad le vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!