Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le egy hónap...

Hogyan fogyjak le egy hónap alatt 8 kg?

Figyelt kérdés
Tudom, nem túl egészsége, de ez most vészhelyzet! Kérem, ne olyan válaszokat írjanak, hogy "nem lehet". Minden héten 2kg az összejöhet, nem?Nem csak az a 8kg a felesleg, de legalább ennyit leszeretnék fogyni.

2020. júl. 27. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

"Miért szánalmas? Az előbb én csak megvédtem magam egy tuskóval szemben!"

Attól szánalmas, hogy ostoba de túl hülye vagy hozzá, hogy megértsd, hogy nagyjából fizikai képtelenség ennyit fogyni.

Tele van a GYK azzal, hogy kövér emberek rájönnek, hogy kövérek és most aztán nagyon gyorsan le akarnak fogyni. Nem is értem miért csak heti 2kg-ot akarsz fogyni, miért nem rögtön ötöt vagy nyolcat?

2020. júl. 28. 09:13
 12/19 A kérdező kommentje:
A túlsúlyos emberek képesek heti 2 kg fogyni. Én is közéjük tartozok. Amúgy meg, nem értem miért fizikai KÉPTELENSÉG. Persze, nem könnyű, sőt! nagyon is nehéz, de nekem senki se próbálja azt beadni hogy LEHETETLEN.
2020. júl. 28. 09:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Igen, pontosan erről beszélek, hogy habár látod a számokat mégis képtelen vagy felfogni mit jelent az, hogy napi 2000 kalória minuszban lenni.

Leírom még egyszer hátha most átjön: 2000 kalória minuszban lenni az olyan mintha az utcán sétáló Átlagos János aznap egyáltalán semmit nem enne. Ezt egy napig persze lehet bírni de szerinted az lehetséges, hogy mondjuk valaki egy hétig semmit ne egyen és közben képes legyen a normális működésre (pl munka, bármiféle aktivitás)? Elárulom, hogy nem. Ha valaki nem eszik akkor két három nap után annyira gyenge lesz, hogy szinte mindenre képtelenné válik.

Nőknél még neccesebb mert eleve kevesebb a kalóriaigényük, szóval sokan a teljes éhezés mellett sem tudnának 2000 kalória minuszban lenni.

2020. júl. 28. 09:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez mind oké, de én úgy gondoltam, hogy az ELSŐ 2-3 hétben fogok 2 kg fogyni.(lehet nem írtam le vagy nem tudom). Én ezt úgy olvastam valahol, hogy akkor kijönnek belőlem a toxikus anyagok meg valamennyi víz. Aztán majd szépen beáll 1 kg/hétre.
2020. júl. 28. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Nagyobb túlsúlynál egyáltalán nem extrém, hogy az első hónapban lepattan az első 7-8 kg, akkora sokkot kap a szervezet, hogy nagyon meg tud indulni, saját tapasztalatból mondom. De az is igaz, hogy ehhez szigorú étrend és rengeteg folyadék párosul.
2020. júl. 28. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:

"Hogyan fogyjak le egy hónap alatt 8 kg?" >>> "Ez mind oké, de én úgy gondoltam, hogy az ELSŐ 2-3 hétben fogok 2 kg fogyni.(lehet nem írtam le vagy nem tudom)."

Hát... tényleg lehet, hogy nem jól írtad le vagy nem tudom.

2020. júl. 28. 10:28
 17/19 A kérdező kommentje:
A hét kiló összejöhetne. Úgy gondoltam, hogy az első 3 hétben fogyok 2 kg, a 4 pedig 1 (és TALÁN 2).
2020. júl. 28. 10:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Kédező,mondjuk kezdő súlyt+magasságot is ki kénne írni.
2020. júl. 28. 14:50
 19/19 A kérdező kommentje:
80 kg és (nem vagyok benne biztos), de nagyjából 170-173 cm vagyok.
2020. júl. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!