Szeretnék fogyni utána pedig izmosodni hogy eltűnjön a megereszkedett bőr. jövőhéttől megyek kondiba illetve úszni is. mellette fehérje port iszok reggel vagy este. hogy használjam a kondit majd hogy fogyjak vele?
Figyelt kérdés
sajnos nagyon nem vagyok képbe az ilyen dolgokkal hogy tudnék többet megtudni róla?2021. jún. 28. 13:23
1/7 anonim válasza:
A futással lehet leginkább fogyni, az szálkásít.
A kondizással izmot építesz.
2/7 A kérdező kommentje:
akkor nem is érné meg nekem edzőterembe menni?
2021. jún. 28. 13:34
3/7 anonim válasza:
Mivel izmosodni akarsz, nyilván megéri edzeni. Viszont attól, hogy porozol reggel vagy este, ne várj semmit, normális étrend kell először.
4/7 A kérdező kommentje:
igen az étrenden is rajta vagyok csak nekem fontos lenne hogy a súlyomból is menjen le. úgy jobban megérné ha most simán csak futnék és úsznék és csak utána mondjuk szeptemberbe mennék izmosítani?
2021. jún. 28. 14:04
5/7 anonim válasza:
Én mikor elkezdtem az életmód váltást mert azt kell csinálni vagy nem lesz tartós az eredmény akkor én kondizni mentem.Futógépen bemelegítettem aztán mentem a láb gépekre illetve a karozóra és a taposóra zárás gyanánt.1 órákat hetente 4-szer és meg is lett az eredménye.Étkezésre is figyeltem tehát több fehérje és lassú felszívódású szénhidrát,minimális zsír és cukor,sok zöldség.Fehérje port fogyasztom és fogyasztottam is és nekem bevált mert nem vagyok éhes ha egyet megiszok,nyilván nem ez a fő étkezésem hanem csak kiegészítés.Én edzés előtt és után is ittam egyet.Már csak edzés után szoktam.Előtte zabkásába kevertem bele de már meguntam és emiatt edzés után iszok egy ilyen finom turmixot
6/7 A kérdező kommentje:
és van valami ötlet hogy ezeket hogy tudnám betanulni hogy én is értsek ezekhez hogy mihez mi kell és mikor?
2021. jún. 28. 14:24
7/7 anonim válasza:
Kiszámolod az alapanyagcsere szükségletedet netes kalkulátorral először és 100-200 kcal-val kevesebbet eszel de nem koplalsz hanem fehérjedúsan eszel tehát hús+saláta vagy teszem azt natúr joghurt túróval keverve vagy főtt tojásból tojássalátát összeütsz,hal is jó és abból egy saláta olivabogyóval,ilyesmiket kell enni például.Írdd be neten hogy szálkásító étrend,ennyire egyszerű és számolod a kcal-kat és a makrotápanyagokat is.Ja és nem kell megrémülni ha kg-ban nem megy annyira lefele mert a centi a lényeg úgyis,veszel egy mérőszalagot és tudod mérni a centiket magadon.Először a víz távozik nagyrészt és aztán kezdődik a zsírbontás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!