Hogyan fogyjak tovább?
Figyelt kérdés
igazából annyira elkeserít az egész, tudom nagyon elrontottam, mert koplalással sikerült fogynom és most megállt a fogyásom:( gondolom pont emiatt. az lenne a kérdésem hogy hogyan érjem el azt hogy ne hízzak? most elhatároztam hogy elkezdek edzeni, meg valahogy normálisan enni, csak attól félek, hogy az összes étel, amit megeszek elraktározódik és emiatt nem tudok tovább fogyni:( köszönöm a segítséget2021. júl. 8. 18:20
1/12 A kérdező kommentje:
vagy ha edzést változtatok az segít? mert igazából semmit nem edzettem az utóbbi 2 hónapban, akkor az lehet megoldja, hogy tovább fogyjak? félek enni szóval ez maradtxd
2021. júl. 8. 18:26
2/12 A kérdező kommentje:
vagy még az is lehet, hogy a meleg miatt a szervezetem több vizet raktároz el?
2021. júl. 8. 18:34
3/12 anonim válasza:
Kalória számolással. Az alap kalóriaégetéstől 4-500 kalóriával kevesebbet kell enni. Így havi 1,5 2 kiló le kell menjen, ha más oka nincs a súlyodnak.
4/12 anonim válasza:
Kalória számlálás jó ötlet.
Van egy app Yazio.
Beirod az adataid, kiszámolja mennyi kalóriát vihetsz be.
Én 2 éve 2 hónap alatt kb 9.5 kg-t majdnem 10-et fogytam le, de covid közepe alatt visszajött 5 kg.
Kb 2-3 hete megint neki láttam és 2.5 kg-nál járok.
Mellette igyekszem , hogy napi 8-10000 lépés meglegyen (kb max 300 kalória).
Ha az elején visszajön a plusz súly ne ijedj meg, majd lemegy ha akarod, teszel érte :)
Sok sikert és ne vidd túlzásba
5/12 A kérdező kommentje:
igazából most is számolom és korábban ugye keveset ettem és most annyira megrémiszt ha 1000kcal felett eszem egyből arra gondolok hogy egy nap alatt hízok 10kilót
2021. júl. 8. 18:58
6/12 anonim válasza:
Nem fogsz 1 nap alatt 10 kg-ot hízni. Hány kg vagy, és milyen magas? Mennyi idő alatt fogytál, és mennyit?
7/12 A kérdező kommentje:
167cm/48kg május elején voltam 54kg már egy hónapja annyi, két napja volt 47 de most 49
2021. júl. 8. 20:01
8/12 anonim válasza:
És hova szeretnél még fogyni, drágám? 54 kg-mal sokkal csinosabb lehettél, még az is nagyon vékony.
9/12 A kérdező kommentje:
gondoltam vékonyabban boldogabb leszek:D
2021. júl. 8. 20:09
10/12 anonim válasza:
És hova akarsz még fogyni? Az 54 kg is az ideális súlyod alatt van. 47-8-9-el meg kifejezetten vékony vagy. Az ingadozás amiatt lehet, hogy nagyon meleg van, és sokat iszol, ki is fogod pisilni.
Az testképzavar komoly pszichés probléma, kérj segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!