Hogy fogyjak tovabb?
2 honappal ezelott elhataroztam, hogy lefogyok
174 cm hez a 88 kg nagyon sok.
Most 74 kg vagyok, es nagyon buszke magamra.
De a hasamrol nem nagyon megy le, pedig ott volt/van a tulsuly.
Mozgok amennyit lehet (kardiologus a terheleses ekg ig leallitott, mert rosszul lettem) igyekszem odaffigyelni mit egyek stb.
Hogy lehetne hasrol lefogyni meg par kg ot?
31/F
Koszonom
Ugyanúgy, ahogy eddig tetted.
Illetve a 88 kg sem olyan sok ehhez a magassághoz, csak valószínűleg azért tűnik úgy, mert nincs rajtad sok izom. Ezért ha izmosodnál, akkor már fogyás nélkül azzal is tudnál jobban kinézni. Tehát ez is nyugodtan lehet célod. Csak ugye a kettő nem megy egyszerre, szóval felváltva lehet csak csinálni.
Sajnos célozni nem lehet a fogyást. Amit megtehetsz, az az, hogy
1.: tovább csinálod azt, amit csinálsz és idővel lejjebb megy a hasad.
2.: súlyzós edzés (ha majd engedi a kardiológus, testtartás javítás (nyújtások), hogy "jobban hord" a hasad.
Nekem is ez van. Én 188 cm-hez vagyok 88 és rengeteg ismerősöm van, aki nehezebb nálam, viszont nincs hasa (pedig én már edzek egy ideje, szóval izom súly is van :D). Viszont amióta a tartásom javult, észre vettem magamon, hogy nem annyira "látványos" a hasam.
Koszonom
Biztos,hogy van benne igazsag, mert eleg hanyag tartasom van.
Hizzak en is 170 kg ra, akkor sem vennek soha a budos eletbe Norbi Updldate termekeket.
Inkabb etkezem normalisan, es edzek mint hogy azt az ipari hulladekot a szamba tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!