Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyjak tovább vagy inkább ne?

Fogyjak tovább vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

150kg ról már lefogytam 130kg ra de nem tudom merjek e tovább fogyni mert már most lóg mindenem és nincs pénzem plasztikára. Lassan fogytam -20kg 11 hónap alatt kollagént is szedtem de a mellem meg a hasam szörnyű mi lesz ha tovább fogyok. Valaki van így mit tegyek?

28/L

2020. dec. 27. 22:01
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Mennyit mozogtál közben?

Mindenképpen fogynod kell még, hisz még most is sok. Nem tudom, hogy ehhez a 130 kg-hoz hány centi vagy, de legyen továbbra is erőd és kitartásod minimum 70-80 kg-ig eljutni.

2020. dec. 27. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Ezerszer le van írva itt az oldalon is, hogy TB által támogatott plasztikára mehetsz, ha háziorvos dokumentálja a fogyásodat. Kár, hogy nem mentél el hozzá még 150 kilósan, de 130 kiló még mindig óriási túlsúly, menj el most, ezt fogja kiinduló súlyként dokumentálni. Sikeres fogyás után pedig ingyen lesz neked a plasztika. Mindent beszélj meg a háziorvosoddal, ő elmondja mi hogy megy. Abba ne hagyd emiatt a fogyast, már így is szép eredményt értem el, gratulálok és csak így tovább.
2020. dec. 27. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
#2 vagyok, mármint nyilván te értél el szép eredményt :D Autokorrektur volt.
2020. dec. 27. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Mindenképpen fogyni kell még, mert a szív nem fogja bírni 40 éves kor után. Nem tudom hány centi vagy, de a 130 kiló akkor is nagyon sok ha két méter magas vagy.
2020. dec. 27. 22:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást nem vagyok túl magas 168cm.

Ezt a TB támogatásos plasztikának utána járok köszönöm.

Én is szeretnék tovább fogyni de tényleg megijedtem ettől a sok bőrtől.

2020. dec. 28. 10:37
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
én 80-ról fogytam 60-ra, vaéó igaz ez kisebb súly mint a tiéd és én sem vagyok oylan feszes, de szerintem muszáj összehangoltam támadni ez ellen. A te súlyod miatt már kell plasztika is., viszont ettől még segíthetsz a bőrödnek. Ami nekem bevált, az az úszás, mert a hideg víz nagyon jó a bőrnek és kell az izom, hogy valami pótolja az elveszett zsírt, támassza a kötőszövetet. C vitamin, kollagén, hyaluronsav és egyéb vitaminok is kellenek és a masszázs is csodákra képes.én most 60 kilónál szintén gondolkodom, mert a mellem kezd kicsit plöttyedni és úszni sem tudok már, még mindig van karhájam, de azt hiszem 55 ig még le tudok mennni, de az a max. amit még itt írnak, az a dermarollerezés, azt fogok beszerezni a kötény hasamra. Sport nélkül nem feszesedik a bőr, muszáj izomerősítő tornát végezni. inkább legyél kigyúrt, mint dagi, egyik se tetszik a pasiknak, de legalább kigyúrtan egészségesebb vagy és jobban bírod magad.
2020. dec. 28. 14:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagy fogyás után nincs az a csoda készítmény ami segít hogy meguszd a plasztikat..javítani lehet a dolog de megoldani nem fogja. Én 50 kg fogyason vagyok túl és nem annnnyira borzasztó de lenne mit korrigálni bőven.Kollagént és hyaluron savat szedek.

TB tamogatott plasztikahoz a házi orvoshoz kell menni és dokumentaltatni kell a fogyást. Szóval irja be a rendszerbe hogy most mennyi vagy. Mennyi voltál korabban és aztan néhány havonta bediktalhatod az új súlyt.

-10 bmi pont csökkenés felett van ingyen plasztika és fél évig ezt a sulyt tartani is kell. De a jelenlegi helyzetben sajnos most kb egy év a várakozási idő vagy meg több..az ilyen jellegű műtétek most le vannak állítva. Ha egyszer újra indul az élet azok kerülnek sorra akiket elhalasztottak..

A 130 nagyon sok még mindig, legalább 90-re érdemes lenne lemenni. A szervezetednek is nagyon jót tenne.

Csak azért mert lóg a bőr ne állj meg a fogyokuraban. Ez egy kis gonosz tudatalatti gondoltam hogy miért add fel amit eddig elertel..tudom, ismerem az érzést. Az agy képes barmit kitalalni csak hogy abbahagyja az ember a fogyást. De inkább élek logó bőrrel mint 50kg felesleggel mert az mai szemmel brutális volt és a torz önképem nem is látta hogy milyen durván nézek ki.

2020. dec. 30. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!