Fogyjak tovább vagy inkább ne?
150kg ról már lefogytam 130kg ra de nem tudom merjek e tovább fogyni mert már most lóg mindenem és nincs pénzem plasztikára. Lassan fogytam -20kg 11 hónap alatt kollagént is szedtem de a mellem meg a hasam szörnyű mi lesz ha tovább fogyok. Valaki van így mit tegyek?
28/L
Mennyit mozogtál közben?
Mindenképpen fogynod kell még, hisz még most is sok. Nem tudom, hogy ehhez a 130 kg-hoz hány centi vagy, de legyen továbbra is erőd és kitartásod minimum 70-80 kg-ig eljutni.
Köszönöm szépen a biztatást nem vagyok túl magas 168cm.
Ezt a TB támogatásos plasztikának utána járok köszönöm.
Én is szeretnék tovább fogyni de tényleg megijedtem ettől a sok bőrtől.
Nagy fogyás után nincs az a csoda készítmény ami segít hogy meguszd a plasztikat..javítani lehet a dolog de megoldani nem fogja. Én 50 kg fogyason vagyok túl és nem annnnyira borzasztó de lenne mit korrigálni bőven.Kollagént és hyaluron savat szedek.
TB tamogatott plasztikahoz a házi orvoshoz kell menni és dokumentaltatni kell a fogyást. Szóval irja be a rendszerbe hogy most mennyi vagy. Mennyi voltál korabban és aztan néhány havonta bediktalhatod az új súlyt.
-10 bmi pont csökkenés felett van ingyen plasztika és fél évig ezt a sulyt tartani is kell. De a jelenlegi helyzetben sajnos most kb egy év a várakozási idő vagy meg több..az ilyen jellegű műtétek most le vannak állítva. Ha egyszer újra indul az élet azok kerülnek sorra akiket elhalasztottak..
A 130 nagyon sok még mindig, legalább 90-re érdemes lenne lemenni. A szervezetednek is nagyon jót tenne.
Csak azért mert lóg a bőr ne állj meg a fogyokuraban. Ez egy kis gonosz tudatalatti gondoltam hogy miért add fel amit eddig elertel..tudom, ismerem az érzést. Az agy képes barmit kitalalni csak hogy abbahagyja az ember a fogyást. De inkább élek logó bőrrel mint 50kg felesleggel mert az mai szemmel brutális volt és a torz önképem nem is látta hogy milyen durván nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!