Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy fogyjak tovább?

Mit tegyek, hogy fogyjak tovább?

Figyelt kérdés

Előrebocsátom, hogy tudom, nem a legjobb módszer, nem egészséges, sőt veszélyes.

Az utóbbi hetekben napi 700-800 kcalt eszem 58 kg-s nőként. Azért kezdtem el, mert 1000-1200 kcallal nem tudtam fogyni és nem volt türelmem, ezért váltottam a gyorsabb módra. Ügyelek arra, hogy meglegyen a kellő arány fehérjéből, zsírból és szénhidrátból is. Két hétig tök jól ment, gyorsan vékonyabbnak láttam magam, most viszont már nem látok változást. Valamelyik nap volt kb 1500 kcal, de a többi nap nem mertem annyit enni. Szívesen visszaállnék az 1000-1200-as megoldásra pár nap erejéig, hogy újra begyorsuljon az anyagcserém és aztán megint "éhezhessek", de félek, hogy több kalórián rögtön visszajönne rám a plusz.

Egyébként minden napra beiktatok fél óra mozgást is.

Mit csináljak most, hogy újra tudjak fogyni?

Igazából az érdekel, hogy lehet-e az éhezéses megoldás ésszel csinálni, másnak mi vált be?

(21L 58 kg 165cm)

2019. jan. 15. 10:56
 1/4 anonim válasza:
Időnként megakad a fogyás, de majd újra elindul. Kitartás.
2019. jan. 15. 11:01
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pár kilóért nem koplalnék, nem látom értelmét.

Egyél 1200 kcalt, de a szénhidrát arányát csökkentsd, ne egyél belőle többet, mint most, és lehetőleg lassan felszívódó fajtát. És egyél több zöldséget.

2019. jan. 15. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
1200 kalória minden nap! A minden nap azt jelenti, hogy minden nap. Nem egyik nap 1500, másik nap 800, hanem 1200 minden nap. Ha valamiért egyik nap több lesz, a következő napon akkor se menj 1200 alá! Egy hónap után figyeld a súlyod, mert a napi súlyok összehasonlításának nincs értelme.
2019. jan. 15. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:

58 kg vagy könyörgöm!

Milyen csodát vársz? Ha lenne rajtad 30 kg és hetek alatt nem változik akkor elhiszem, hogy zavar. 2-3 kg megy ide oda, nekünk nőknek a ciklusunk függvényében is változik.

Neked már csak a súlytartásra kéne figyelni.

1500at is ehetsz.

2019. jan. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!