Mit tegyek, hogy fogyjak tovább?
Előrebocsátom, hogy tudom, nem a legjobb módszer, nem egészséges, sőt veszélyes.
Az utóbbi hetekben napi 700-800 kcalt eszem 58 kg-s nőként. Azért kezdtem el, mert 1000-1200 kcallal nem tudtam fogyni és nem volt türelmem, ezért váltottam a gyorsabb módra. Ügyelek arra, hogy meglegyen a kellő arány fehérjéből, zsírból és szénhidrátból is. Két hétig tök jól ment, gyorsan vékonyabbnak láttam magam, most viszont már nem látok változást. Valamelyik nap volt kb 1500 kcal, de a többi nap nem mertem annyit enni. Szívesen visszaállnék az 1000-1200-as megoldásra pár nap erejéig, hogy újra begyorsuljon az anyagcserém és aztán megint "éhezhessek", de félek, hogy több kalórián rögtön visszajönne rám a plusz.
Egyébként minden napra beiktatok fél óra mozgást is.
Mit csináljak most, hogy újra tudjak fogyni?
Igazából az érdekel, hogy lehet-e az éhezéses megoldás ésszel csinálni, másnak mi vált be?
(21L 58 kg 165cm)
Én pár kilóért nem koplalnék, nem látom értelmét.
Egyél 1200 kcalt, de a szénhidrát arányát csökkentsd, ne egyél belőle többet, mint most, és lehetőleg lassan felszívódó fajtát. És egyél több zöldséget.
58 kg vagy könyörgöm!
Milyen csodát vársz? Ha lenne rajtad 30 kg és hetek alatt nem változik akkor elhiszem, hogy zavar. 2-3 kg megy ide oda, nekünk nőknek a ciklusunk függvényében is változik.
Neked már csak a súlytartásra kéne figyelni.
1500at is ehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!