Hogy fogyjak tovabb?
Sziasztok
56kg voltam,most 50vagyok.(170cm)
Undoritonak tartom magam,tukorbe nezek es elbogom magam.
50kg-nal egyszeruen nem tudom lejjebb menni.
Hogy fogyjak meg?
Nem kell többet fogynod,ha te 50 kilóval hájas vagy,akkor kezdj el sportolni meg enni normálisan,hogy némi izmot magadra szedjél,mert az nem sok lehet rajtad .
Nyilván zsír is baromi kevés ...
Valami agybajod is lehet ha tükörbe nézel és elbőgöd magad . anorexia? passzolom ,de szedd össze magad ,minden napra jut több ilyen csontkollekciós kérdés is,amikor valaki a semmiből akar fogyni ,eléggé elszomorító . Kórosan soványnak lenni még mindig betegség ,nem egy követendő példa .
170 cm-el 50 kg-mal kizártnak tartom, hogy hájasnak nézz ki. Voltam ennyi 19 éves koromban, akaratomon kívül, csak mert ilyen alkat vagyok, és gyakorlatilag botsáskának néztem ki.
Igen, ez anorexia. Igen, segítséget kellene kérned.
testképzavarod van,ha ehhez a magassághoz az 50 kilóval undoritónak érzed magad és fogyni akarsz. ha nem tetszik az alakod akkor azon nem a fogyás segit ha nem az ha formásodsz
én 161 cm vagyok és 50 kilósan vékony voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!