Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le???

Hogyan fogyjak le???

Figyelt kérdés
Mindig is duci lány voltam.. 154.5 cm vgyok 18 éves és 58 kg 2 éve 69 kg-t nyomtam sajnos de a hasam már akkor is lapos volt mellem semmi hátam széles combom és fenekem elég nagy. Az lenne a problémám h 1 év alatt lefogytam 11kg-mot és ezt a súlyt azóta is tartom viszont a combom borzasztó nagy azóta is teljesen nm ér össze viszont 2-3 cm-rel lett kisebb a belső combom viszont teljesen összeér..derekam karcsú azzal nincs baj hasam lapos bordaim is látszódnak ha nyújtózok😅 de a hátam borzasztó széles a mellem egy kis mandarin😅 fenekem az nagy és egyébként jó alakom vn ruhákba de a combombol hogyan adjak le??? Mellem h no mg? Edzek itthon súlyok nélkül de Rubint Rellára Bíró Icára és nm sikerül vadlim is mint egy 80 kilosnak mit tanácsoltok étrend szempontjából?? Édesség teljes elhagyása????
2021. aug. 13. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

A kocogástól fogysz a legtöbbet és az állóképességedet is jól növeli.

Sok guggolás, kitörés és lábemelés fajtái jók a comb és popsi formálására.

Ha a mellkasodra is csinálsz súlyzós edzést, akkor az izmok nagyobbak lesznek és emiatt egy picit nagyobb lesz a melled.

2021. aug. 13. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
86%
A mellméret és az összeérő combok olyan dolgok, amikkel nem tudsz mit kezdeni, nagyon sok vékony lánynak is összeér a combja. Meg türelmesnek is kell lenni, de ezt már tudhatod, ha egyszer sokat fogytál. Teljesen semmit nem kell elhagyni, egyél kalóriadeficitben, és folytasd a mozgást. De hogy honnan megy le zsír, azt nem tudod irányítani sajnos.
2021. aug. 13. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Alkati dolog, túldrámázod.
2021. aug. 14. 02:02
 4/4 anonim válasza:
Hát először szerintem kezd az egészséges életmóddal, pl csirke, saláták, barnarizs, gyümölcsök, zöldségek stb. Nekem így ment le 23 kg, utána pedig edzeni kell sűrűn. És minden bomba.
2021. aug. 17. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!