Hogyan fogyjak le???
Figyelt kérdés
Mindig is duci lány voltam.. 154.5 cm vgyok 18 éves és 58 kg 2 éve 69 kg-t nyomtam sajnos de a hasam már akkor is lapos volt mellem semmi hátam széles combom és fenekem elég nagy. Az lenne a problémám h 1 év alatt lefogytam 11kg-mot és ezt a súlyt azóta is tartom viszont a combom borzasztó nagy azóta is teljesen nm ér össze viszont 2-3 cm-rel lett kisebb a belső combom viszont teljesen összeér..derekam karcsú azzal nincs baj hasam lapos bordaim is látszódnak ha nyújtózok😅 de a hátam borzasztó széles a mellem egy kis mandarin😅 fenekem az nagy és egyébként jó alakom vn ruhákba de a combombol hogyan adjak le??? Mellem h no mg? Edzek itthon súlyok nélkül de Rubint Rellára Bíró Icára és nm sikerül vadlim is mint egy 80 kilosnak mit tanácsoltok étrend szempontjából?? Édesség teljes elhagyása????2021. aug. 13. 19:56
1/4 anonim válasza:
A kocogástól fogysz a legtöbbet és az állóképességedet is jól növeli.
Sok guggolás, kitörés és lábemelés fajtái jók a comb és popsi formálására.
Ha a mellkasodra is csinálsz súlyzós edzést, akkor az izmok nagyobbak lesznek és emiatt egy picit nagyobb lesz a melled.
2/4 anonim válasza:
A mellméret és az összeérő combok olyan dolgok, amikkel nem tudsz mit kezdeni, nagyon sok vékony lánynak is összeér a combja. Meg türelmesnek is kell lenni, de ezt már tudhatod, ha egyszer sokat fogytál. Teljesen semmit nem kell elhagyni, egyél kalóriadeficitben, és folytasd a mozgást. De hogy honnan megy le zsír, azt nem tudod irányítani sajnos.
4/4 anonim válasza:
Hát először szerintem kezd az egészséges életmóddal, pl csirke, saláták, barnarizs, gyümölcsök, zöldségek stb. Nekem így ment le 23 kg, utána pedig edzeni kell sűrűn. És minden bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!