Hogy fogyjak le?
Figyelt kérdés
47 kg vagyok
És 167 cm
De nem érzem jól magam valaki tanácsot esetleg?
De csak olyat amit vel biztosan fogyok
2021. aug. 21. 20:25
11/38 A kérdező kommentje:
Egy értelmesebb választ?
2021. aug. 22. 11:18
12/38 anonim válasza:
Ez a legértelmesebb válasz, amit kapni fogsz. Aki azt mondja, hogy fogyj le az idióta. Beszélj rokonokkal, esetleg a szüleiddel, ők remélhetőleg segíteni fognak, de mindenképp fontold meg, hogy pszichológushoz fordulj.
13/38 A kérdező kommentje:
Nem mondta sebki hogy fogyjak le
Magamtól akarok
2021. aug. 22. 12:58
14/38 anonim válasza:
Én ezt értem, de az a legnagyobb gond, hogy leakarsz fogyni. Már így is egészségtelenül sovány vagy.
15/38 A kérdező kommentje:
Én? Sovány? Ha Ha jó poén
Valamit nagyon el néztél
Nem vagyok én sovány sőt....
2021. aug. 22. 19:44
16/38 A kérdező kommentje:
Jejj sikerült fogynom fél kilót.... De ha így folytatom akkor többet is tudok majd
2021. aug. 23. 22:12
17/38 anonim válasza:
Hát igen, ha így folytatod, akkor előbb utóbb a föld alatt elszivárognak a testnedveid és lerohad a húsod, akkor biztosan könnyebb leszel.
Most komolyan, csak remélni tudom, hogy ez a kérdés kamu. Ha tényleg komolyan gondolod, akkor pedig kérlek, hogy térj észhez!
18/38 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés
2021. aug. 23. 22:59
19/38 A kérdező kommentje:
Belegondilva télleg szarul hangzik hogy a férgek fognak mindenkit összerágni egy része meg elrohad majd.... Fúúúúj már
2021. aug. 23. 23:01
20/38 anonim válasza:
Az, hogy nem eszel felborítja a hormonrendszered, betegségeket, és végül halált hoz. Szólj a szüleidnek, hogy segítségre van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!