Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok,65 kg,165 cm....

13 éves vagyok,65 kg,165 cm. Idomokban fejlett vagyok ( többi lent) Ducinak számítok? Ha igen, akkor nyárra egy jó és hatékony fogyókúrát ajánlotok?

Figyelt kérdés

mellméret az 95D (van mikor dupla D-s kosarú kell) , kerek fenék , vastag combok, picit husi vádli...

A saját véleményekre kíváncsi vagyok, előre is köszönöm

2017. dec. 23. 10:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ha el is érem a célom, a melleim mérete megmarad? Hozzá szoktam a nagy cicikhez :/
2018. jan. 6. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
64%

Én anno egy év alatt dobtam le 16 kilót.

Azóta tartom a súlyomat.

Az én mellemnél körméretből ment le nagyon sok, a kosaram viszont megmaradt, így arányaiban nagyobbnak tűnnek.

Addig 85D méretet hordtam, most pedig 70F-et.

A 165 centihez EGYÁLTALÁN NEM sok a 65 kiló, csak arra vigyázz, hogy ennél több ne legyél.

Aki többet kapott idomokban, annak mindig kicsit többet mutat a mérleg, de ez nem azt jelenti, hogy tényleges súlyfelesleged van.

2018. jan. 7. 18:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Én inkább teltnek mondanám. És az sem biztos hogy egy diéta segíteni fog. Hormonok beindulnak, változnak az idomaid, én is vekonyka voltam 10 eves koromig, majd hiaba sportoltam heti 4x, ettem napi 2000 kcal-t max is duci voltam kb 14 eves koromig. Aztan valahogy egy fel ev alatt rendezodott minden, es megint inkabb vekony vagyok, persze magamhoz kepest, es a parametereim sem valtoztak. Ettol fuggetlenul probalj sportolni, es nem minden nap mekibe enni, sok gyumolcs, zoldseg, keruld a cukros italokat, napi 2L folyadekot igyal, lehetoleg vizet. Edzesbol legjobb a kardio, pl: futas, uszas, ugralokotel, (tanc) De ha esetleg nem “sikerul” se aggodj, lehet nalad is hormonok.
2018. febr. 1. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!