Milyen fogyókúrát ajánlotok?
Figyelt kérdés
Elég válogatós vagyok. Egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket sehogy se tudok megenni. Egy hatásos fogyókúrát szeretnék, aminek tartós eredménye lesz. Nektek mi vált be?(Persze mellette intenzívebben el kezdek mozogni, de az részlet kérdés.)2012. szept. 16. 15:44
1/11 anonim válasza:
Semmilyen fogyókúrát nem ajánlok! Lúzereknek való! Életmódváltás kell hosszútávra. A fogyókúrát csak a magából kiábrándult pi**ák próbálgatják, hogy valaki rájuk nézzen még. Egyszer felszednek iszonyat sok felesleget, majd leadnak valamennyit és minden kezdődik elölről...
2/11 A kérdező kommentje:
Hú köszi a választ..:DDDD
Nem ilyenre számítottam, de azért köszi :D
2012. szept. 16. 22:06
3/11 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ilyenre számítottál és ezért zuhan a százalékom is lefelé, mert sokan nem arra számítanak, amit írok. Csakhogy én nem a százalékokért vagyok itt, hanem azért, hogy a legjobb tudásom szerint segítsek az azt kérőknek. Cseréld le a szemét étrendet egészségesre és máris látni fogod magadon a változást. Még ha mellé sportolni is fogsz valamit, az lesz a hab a tortára. (Amit nem kéne enned többé) :)
4/11 anonim válasza:
Teljesen egyet értek az első válaszolóval.
A tartós fogyáshoz életmódváltás kell. Jó étrend és rendszeres mozgás.
5/11 anonim válasza:
napi 180 gr szénhidrát, kell hozzá egy mérleg egy füzet, amiben vezeted a napi elfogyasztott kajákat kiszámolva! és egy szénhidráttáblázat, amit le tudsz tölteni! Valamint heti 3-4 óra mozgás!
6/11 anonim válasza:
Az előttem hozzászólóval ne foglalkozz! Szerinte 180 gr szénhidrát kell mindenkinek meg egy füzet vazze! Ez aztán a tipp. Megsúgom, hogy a szénhidrát nem esszenciális tápanyag, tehát az ember képes lenne életben maradni, ha soha többé nem fogyasztaná is. Nem értem miért pont arra kéne fektetni a hangsúlyt és honnan jött ez a hasra ütéssel kapott mennyiség!? Pont onnan?
7/11 anonim válasza:
Szénhidrát kell mert az adja az energiát te nagyon okos. Viszont súlyod nélkül tényleg nem lehet értéket mondani szóval azt én se értem.
8/11 anonim válasza:
A zsírt pont úgy képes energiaként használni a test, mint a szénhidrátot, amennyiben az utóbbihoz nem jut hozzá te nagyon okos...
9/11 anonim válasza:
Wikipédia ha nekem nem hiszel hogy nélkülözhetetlenek: "Fontos szerepük, hogy energiát szolgáltatnak az állati és emberi szervezetben (cukrok): a bevitt energia 50-70%-a szénhidrátokból származik.[2] Tartaléktápanyagok (keményítő), valamint vázanyagok (cellulóz) a növényekben. Ezenkívül más fontos szerves molekulák felépítésében is részt vesznek: az RNS ribózt, a DNS dezoxiribózt tartalmaz."
Részemről ennyi, hülyékkel nem vitatkozom.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
De egyébként szénhidrátra is szüksége van a szervezetnek( 9.es biosz)
Szóval az előttem szólónak igaza van.
2012. szept. 18. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!