Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen fogyókúrát ajánlotok?

Milyen fogyókúrát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Elég válogatós vagyok. Egyszerűen vannak olyan dolgok, amiket sehogy se tudok megenni. Egy hatásos fogyókúrát szeretnék, aminek tartós eredménye lesz. Nektek mi vált be?(Persze mellette intenzívebben el kezdek mozogni, de az részlet kérdés.)

2012. szept. 16. 15:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Csinalhatod ugy hogy az oruletbe kergeted magad a szenhidrat a zsir meg a kaloriaszamolasokkal, es a vegen mar utalni fogsz mindent meg mindenkit, vagy egyszeruen csinalhatod ugy hogy kizarod a lisztet, a cukrot, az edesseget, a kenyeret, a tesztafeleket es elkezdesz rengeteg zoldseget, gyumolcsot, vekony husokat, rizst, puffasztott rizst es hasonlokat enni! Hosszutavon szerintem nem mukodik ez a "irjuk fuetbe mi hol mennyi" en probaltam szemely szerint es oda hogy oszinte legyel magadhoz legyel MINDENT BELE KELL IRNOD! szoval az uzsi vacsi kozott bekapott egy szelet sajtot is, plusz a fel deci bort is! Es en utaltam, ehelyett jobb tudatosan vasarolni(ha nem viszed haza nem eszd meg) es tudatosan jol etkezni! Es ehhez nem kell fuzet!
2012. okt. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!