13 éves vagyok,65 kg,165 cm. Idomokban fejlett vagyok ( többi lent) Ducinak számítok? Ha igen, akkor nyárra egy jó és hatékony fogyókúrát ajánlotok?
mellméret az 95D (van mikor dupla D-s kosarú kell) , kerek fenék , vastag combok, picit husi vádli...
A saját véleményekre kíváncsi vagyok, előre is köszönöm
Egyáltalán nem számítasz ducinak.
BMI szerint is normálisnak számítasz, pedig csak magasságot és súlyt adtam meg, 95D mellekkel nem is számolt a kalkulátor...
Csak sok csaj itt anorexiás, sok kisfiú sincs nagyon képben, meg ilyenek válaszolnak gyakran.
Kedves 1. válaszoló:
Nem szoktam nassolni, csak nagyon ritkán , de akkor is a puffasztott rizskorong
Inni csak víz és néha zöldtea
Igen kicsit duci vagy,mert gondolj bele csak 7. osztályos vagy,még más a csontozatod és már annyit nyomsz mint egy 30-35 éves nő,én 20 évesen voltam 50 kg.Meg gondolj bele középiskolás kor után a nők is sokszor mire 30-40 évesek lesznek még 15-20 kg-os is hízhatnak akár.
Ezért nem olyan jó ha túl nőies egy 13-16 éves mert simán idővel még ők is hízni fognak és ducik lehetnek mire 28-35 évesek lesznek,pedig ők is még csak fiatal nők....
Ügyes vagy!De csak óvatosan,ne hogy túlzásokba ess,meg ne hogy éheztesd magad az nem jó,a rendszeres táplálkozás fontos.
A 3 kg az nagyon szép eredmény ám,van akiknek több hónap kell hozzá.Csak így tovább,de csak okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!