Milyen diétát/fogyókúrát ajánlotok?
14/L 164cm 66kg
Már próbáltam minden féle dolgot de nem birom ki a fogyi teától az éheztetésig,de én ezt nem birom. Gondoljátok el ott a kolbász a penészes sajt a bolognai meg minden😍 eés az az igazság hogy pár napig birom de nem megy ilyeneknek nem tudok ellenálni sorry. Kicsi az akaratom és ebben kérnék segítséget tudom h a koplalás féléket nem birom túl sokáig . Edzésre gondoltam hogy azt tudtok-e vagy valami olyan étrendet amiből bármennyit ehetek? Vagy úgy is gondoltam hogy rendesen eszek és majd egy 40perc sétát levágok,úgy fogynék?
40 perc séta semmi, én napi 3 órától sem fogytam :) Persze attól függ, hogyan eszel mellette, ha ezzel kalóriadeficitbe kerülsz, az jó.
A koplalás nem volt jó ötlet, örülj, hogy nem bírtad, az a normális, hogy nem bírod, ha nem muszáj...
Ha nem tudsz ellenállni és felzabálsz mindenfélét, akkor nincs mit tenni. De vannak lehetőségek ;)
Számomra alap, hogy élvezettel, jó ételekkel fogyok. Eszembe se jut sanyargatni magam, de rossznak is tartom. Egy jó étrend, ami segít a fogyásban s megőrzi egészséged, lehet nagyon kellemes. Bár ez persze emberfüggő is, kinek mi a jó. De még változni is tud az ember ízlése...
A több mozgás is jó, de az étrend az alap s ha már változtatsz, miért ne váltanál egy jobb, egészségesebb étrendre?
NINCS olyan étrend, hogy bármennyit ehetsz... Max úgy, hogy lemozgod.
Hogy milyen diéta jó neked, azt nem tudhatom, sokféle jó van, de nincs olyan, ami mindenkinek megfelelő. A lehetőségeidet sem ismerem. Nagy általánosságban annyit mondhatok, hogy a legtöbb embernek jól jön a szénhidrátcsökkentés, a sok zöldség fogyasztása és a mindenféle rágcsák, üdítők elhagyása (az olajos mag az normális rágcsa, az OK, amennyiben nem szalad el vele a kalória).
Reggelire:
- tojás bárhogy elkészítve teljes kiörlésű/magvas kenyérrel/zsemlével
- szendvics szintén TK kenyérből/zsemléből + sonka hozzá sok zöldség (paradicsom, paprika, uborka, jégsaláta), tehetsz bele egy kis majonézt is hogy feldobd, de tényleg csak kicsit :)
- müzli tejjel vagy joghurttal (de nem a cukros Cerbona és társai, a nagyobb szupermarketekben lehet kapni cukormentes, natúr müzlikeverékeket is, amik amúgy jóval olcsóbbak is)
- zabkása, ezt gyorsan és ezerféleképpen elkészítheted, ráadásul olcsó, finom és nagyon laktató (itt találsz róla részletes leírást és tippeket is, édes és sós variációra is: [link] )
Vacsorára:
- túró, amit ehetsz: kikeverve egy kis cukormentes, igazi kakaóval (nem Nesquik-el!) vagy gyümölcsökkel ha édesre vágynál. Ha pedig inkább sósat ennél, akkor ízlés szerint fűszerekkel (oregánó, bazsalikom, bors, stb,attól függ te miket szeretsz) és mártogathatsz bele répát, karalábét, zellert
- paradicsomos mozzarellasaláta (paradicsom + mozzarella + kis oliva olaj + oregánó)
- dobozos/konzerv tonhalsaláta (szintén nagyobb szupermarketekben megtalálható, csak felbontod és már eheted is. Nem csak a drága rio mare létezik, érdemes szétnézni!!)
- natúr joghurt egy kis idénygyümölccsel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!