Hogy lehet egy gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi nőgyógyász?
Nem elég feszültség a vetkőzés, kitárulkozás egy fiatal gyereklánynak, még ráadásul egy férfi elött?
Én sose voltam férfinél, és nem is tudom, ha lenne választása egy gyereknek, akkor lenne olyan aki a ffi orvost válaszatná??
Ez abszolút nem így van!
Hiába ismételgeted, akkor sincs így. Vannak emberek, akik nudista strandra járnak, de a nagy többség nem jár mert a szeméremérzete nem engedi. Na ők pl. nem értik mit kell azon szégyelni. De hiába hajtogatják, hogy az így a természetes, stb.. attól még nem lesz az úgy.
A mai gyereke, felnőttek is olyanok nagy többségben, hogy van szemérmük és szégyenérzetük, kinek több kinek kevesebb. Van olyan is akinek egyáltalán nincs, de szerintem nem róluk kellene beszélni.
A normális, átlagos lányoknak 12-14 éves korukban talán a legerősebb a szemérmességük, lehet, hogy ez érthetetetlen a férfiak és néhány "úgy nevelt" nő számára, de azért ne próbáljuk már azt bizonygatni, hogy az a természetes, ami a valójában természetellenes.
És valószínűleg ez is az egyik oka annak hogy a férfi nőgyógyász soha nem fogja megérteni a szégyenlősségüket ezeknek a lányoknak, nőknek, hanem hisztinek tekinti azt!
71%-os!
Nem értek veled abban egyet hogy a gyereklány azért fél a nőgyógyásztól mert az férfi lenne és ez az anyukán múlik.
1.A vizsgálattól fél,ha rákszűrést végeznek,vagy csak mintát vesznek(13-14 évesnél már bizony simán felhelyezhetik a kacsát) felnyúlnak úgyebár a kacsával,ami felnőtteknek sem kellemes,most az orvos nemétől kicsit szakadjunk el.
Felnőtteknél is van bizony aki nem feszülést,hanem ERŐS FÁJDALMAT érez,nekem nem egy ismerősőm van akiknek bizony fáj.Szűz kiscsajnál aki bizony előszőr van ott,tök gátlásos,megalázottnak érzi,hogy széttárt lábakkal kell a széken feküdnie,esetleg azt sem tudja hogyan mászon fel a székre stb. annak bizony hiába óvatos az orvos valószínűleg fájni fog,mert nem fog tudni lazítani,hogyan lazzítson bárki egy ilyen helyzetben,hogy a lába között ott van valaki,még sok felnőtt sem tud.
2.A tény hogy egy idegen,hideg testet fog valaki felhelyezni oda már ijjesztő,már rémisztő.Eleve a hidegtől mindenki összehúzza magát,testnyilásait,szóval lazítani nem fog tudni.
3.Felnőtt nők rettegnek,félnek a vizsgálattól(1.kiszolgáltatott vagy,2.elég csak egy idegen embert elviselni de van ahol belát vizsgálatnál még az asszisztens vagy más személyzet is,ami még kiszolgáltatottabbá teszi az egész helyzetet)és még lehetne sorolni.
Nem az anyuka neveli bele,hogy féljen az orvostól mert az más nemű lenne,semmi ilyet nem mondanak,ezt honnan vette?
-A gyerek a leggáltásosabb korban van,nem szeret eleve levetkőzni más előtt,fél a fájdalomtól,szégyenlős,nagyon szemérmes,még női orvos előtt is igen kellemetlen neki levetkőznie.Esetleg interneten,máshol utána nézet mi a vizsgálat menete,mire számíthat és megnézi az interneten a vizsgálatot is,ami eleve rémísztő neki (bár szerintem nem is szabad az esetleges lehetőségeket amik vizsálatként előhjöhetnek elhallgatni a gyerek előtt,nem szabad úgy oda vinni,hogy azt sem tudja mit csinálnak vele,az igen nagy hiba lenne).
A tini az egész vizsgálattól fél,az esetleges fájdalomtól,attól hogy meddig mehet/megy el az orvos vizsgálat címén(nők egészségénél írt egy kiscsaj,hogy ő 13 évesen ment el nőgyógyáshoz és szó szerit tejesen meztelenre kellett az orvos előtt levetkőznie,mindent le kellett vennie egyszerre,mert a testi fejlettségére volt az orvos kíváncsi,csak külső nemiszervét vizsgálata az orvos meg,meg a cicijét,vattával mintát vett a fehér folyásából,nem tudom ez mennyire igaz eza történet,de több hasonlót is olvastam,de ez így igen megalázó és ezt látta a 2 ápolónő is,simán végig nézték.Ezt írta le,azért ez így valahogy nincs jól.Most gondolj bele egy szégyenlős kislány ezt elolvassa naná hogy megrémül.Én se hagynám hogy így járjanak el egy gyerekkel sem.
-Nő előtt is nehéz egy igen fiatal kamaszlánynak levetkőznie,megviseli,fél a fájdalomtól,a kiszolgáltatottságtól,attól,hogy hány ember láthatja ebben a kiszolgáltatott helyzetben stb,férfi orvos meg egy bizonyos korban egy kislánynál ilyen jellegű vizsgálatnál egyszerűen fusztráló érzés.
Ez benne van a nőkben,lányokban,mindenki inkább a saját neme előtt vetkőzik egy bizonyos korban könnyebben le.Ez nem neveltetés,ez a bennünk lévő szeméremérzet.
Azt hiszed fiúknak könnyebb?
-6. osztálytban volt a sulimban fityma vizsgálat fiúknál,magukank kellett hátrahúzni,ne tud meg hogyan érezték magukat,már a vizsgálat előtt hetekkel ki voltak bukva,és igen sokáig lehetet hallani hogy ki vannak akadva.MÉg középsuliba is felemlegették,női orvos,+ női asszisztens,egyenként ment,de durva akkor is.
El nem tudtam volna képzelni hogy iskolába férfi orvost hívjanak és az lányok nemiszervét vizsgálgassa meg.Számomra ez elfogadhatatlan.Nálunk a csajok már amikor elkezdtek mellesedni 9-11 évesen már attól szégyenlősek voltak még női orvos előtt is.
MÉgeszer leszögezném semmi perverzióról nem beszélek,mielőtt megint ide lenne ez keverve.
ejjjnye de rosszak ezek a férfiak! a perverz állatjai, szegény kislányokat mind meg akarják ijesztegetni meg fajtalankodni! engedni sem szabadna nekik az orvosi szakma gyakorlását, igazam van?
az összes poszt, ami a férfi orvosok mellett kiáll, lepontozva. ami hosszabb, az meg pontozva sincs, mert lusták vagytok elolvasni. drakulálok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!