Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy lehet egy gyerek, vagy...

Hogy lehet egy gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi nőgyógyász?

Figyelt kérdés

Nem elég feszültség a vetkőzés, kitárulkozás egy fiatal gyereklánynak, még ráadásul egy férfi elött?

Én sose voltam férfinél, és nem is tudom, ha lenne választása egy gyereknek, akkor lenne olyan aki a ffi orvost válaszatná??

2011. dec. 22. 16:36
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
37%

Hát akkor neked tökéletesen meg kellen értened, hogy egy fiatal tini nem akar terpeszteni egy "idegen" férfi elött!

Mert azért az orvos nem egy "nem nélküli" bábu...

2011. dec. 22. 17:30
 12/78 anonim ***** válasza:
57%

Miért kéne megértenem? Én másképp gondolkodom, nem szégyelltem volna tiniként sem egy idegen férfi előtt terpeszteni.

Az hogy más lányoknak esetlen ciki? Az az ő dolguk.

Én ugyanígy írhatnám neked, hogy megérthetnél engem.

2011. dec. 22. 17:39
 13/78 anonim ***** válasza:
64%
Nem vagyunk egyformák ebben sem. Én gyereklányként biztos halálra váltam volna ha férfi előtt kell így kitárulkoznom. Még az is trauma volt nekem hogy az ortopédián egy szál bugyira kellett vetkőznöm férfi orvos előtt. Így felnőtt fejjel is női orvosom van, nem látok ebben semmi természetelleneset. Sokkal furcsábbnak, kellemetlenebbnek tartom ha egy idegen férfi nyúl ott hozzám ahol csak a páromnak engedem meg. Azt meg nem hiszem el hogy csak páciensként tekintenek a nőkre, ez nem úgy működik hogy belépnek a rendelő ajtaján és onnan csak orvosok, megszűnnek férfiak lenni mert ők sem robotok.
2011. dec. 22. 17:52
 14/78 anonim ***** válasza:
47%

17:39

Volt már olyan, hogy valamiért szégyelted magad?

2011. dec. 22. 19:14
 15/78 anonim ***** válasza:
51%

17:52

Tökéletesen egyettértek veled, nyilván nem működik az, hogy felveszem a fehér köpenyt és nem nélküli emberré válok, vagy leveszem a fehér köpenyt és visszaváltozom férfivé!

Ezt csak bemagyarázhatja valaki magának, fejét homokba dugva, mert akarja ezt hinni.

2011. dec. 22. 19:18
 16/78 anonim ***** válasza:
28%
én is fiatal kamasz vagyok, és most nyáron voltam először nőgyógyásznál, még úgy is, hogy direkt nő orvost választottam, úgy is alig mertem elmenni, ha ffi lett volna biztosan nem megyek el! tehát én teljesen egyetértek azokkal a nőkkel, akik nem akarnak ffi nőgyógyászt!
2011. dec. 22. 20:26
 17/78 anonim ***** válasza:
0%
14. Miért akarod tudni?
2011. dec. 23. 01:44
 18/78 anonim ***** válasza:
43%
Nem a nőgyógyász neme a fontos, hanem, hogy kedves legyen megértő, türelmes, és minden meglehessen vele beszélni. Számára egy gyerek, vagy tini is csak beteg, akit neki meg kell gyógyítani.
2011. dec. 23. 07:07
 19/78 anonim ***** válasza:
60%

18.

"Az a legfontosabb, hogy meg lehessen beszélni vele mindent"

Ez kizárja a női dokit?????

Eleve egy női dokinak sokkal empatikusabbnak kell lennie, hiszen ő is nő, ezért nagy valószinüséggek átélte már ugyanazokat a "gondokat, problémákat" ami neked lehet - beleértve a szégyenérzetedet is - és nem csak könyvből tanulta!

2011. dec. 23. 07:34
 20/78 anonim ***** válasza:
57%
A 07:07-es vagyok. Nem azt írtam, hogy ne menjen senki női dokihoz, hanem tök mindegy milyen nemű az orvos! Ahogy itt is többen írták nekik a női nem szimpatikus. Nem azért jó, vagy rossz egy orvos, mert férfi, és nem azért mert nő!
2011. dec. 23. 07:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!