Hogy lehet egy gyerek, vagy tini nőgyógyászaton férfi nőgyógyász?
Nem elég feszültség a vetkőzés, kitárulkozás egy fiatal gyereklánynak, még ráadásul egy férfi elött?
Én sose voltam férfinél, és nem is tudom, ha lenne választása egy gyereknek, akkor lenne olyan aki a ffi orvost válaszatná??
Mondjuk nincs mindenhol tini ambulancia, 14 év fölött már a felnőtt rendelésre tartoznak a lányok, legalábbis azt hiszem. De egy tini ambulancián sem lenne szerencsés csak női orvosokat alkalmazni, mert lehet, hogy egyesek, meg pont ezért nem mennének oda. :)
Na, mindegy, mindenesetre megérne egy kérdés, hogy hogyan látják ezt a tinik.
Lehet, hogy fel is teszek majd egy kérdést, hogy tinik, ti a férfi vagy női nőgyógyászt preferáljátok? :D
16 éves korig biztos hogy van gyerek nőgyógyászat! Ezt tudom...
Meg lennék lepve, ha 5%-nál többen választanák tini korban, pláne aztán 12-15 éves korban a ffi orvost!!!
De tényleg megérne egy kérdést!
Tedd fel! ha nem akkor néhány nap múlva megteszem én.
Nyugodtan tedd fel a kérdést, nekem most nincs kedvem.
A szex, szerelem kategóriában tobzódnak a tinik, a kategórián belül beütöttem a keresőbe a nőgyógyász szó, végigfutottam az első két oldal kérdésein, de nekem nem úgy tűnik, hogy bárkit is zavarna egy férfi nőgyógyász.
Nem volt olyan kérdés ill. válasz (mert pár kérdésbe belekattintottam), hogy jaj, annyira cikinek érzem egy férfi előtt a vizsgálatot, hogy inkább nőhöz megyek majd, tudtok ajánlani nő nőgyógyászt.
18:34
"Két különböző nöi orvosnál voltam amikor durván felfáztam s le se szartak"
Azért elég fura alkat lehetsz.....
34.
Kinek volt mindegy??
Neked, ugye? de szerintem neked most is mindegy.
A nőgyógyász csak egy orvos. Nem vagyok annyira gyerekes, hogy amiatt problémázzak, hogy férfi vagy nő turkál-e bennem...
Különben én sose vagyok feszült, nem érzem kitárulkozásnak. Azért megyek el, mert valami problémám. Ahhoz, hogy segítsen ez a "szükséges rossz". Ez van. Ez a dolga.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!